29 april -09
Nu var det minsann ett tag sen jag skrev, har varit mycket sista veckorna. Haft många timmar på praktiken + massa annat =)
Igår skrev jag i alla fall klart uppsatsen som skulle in idag, usch och fy. Tror att jag fick ihop det till slut i alla fall, blev dock inte så mycket, men stod ju MAX 4 sidor, och jag hade 3 så =) Som någon sa lär de nog mest kollar refereringen i denna uppgiften, och den tror jag (hoppas i alla fall ;P) att jag lyckades hyfsat med, men shit vad ovant det är! Tog sin lilla stund. Och alltid ska man skjuta fram det till sista dagen ;)

Nu ska jag snart iväg till praktiken, ska ha grillkväll idag så går eftermiddag i stället för förmiddag. Hade satt 11.30 till 20.30 på schemat egentligen, men hade tänkt åka dit lite tidigare, typ 10, så man kom hem i tid. Men njae, lat som man är blev det inte så :P Suttit lite vid datorn o sådära ^^,
Näst sista dagen på praktiken är det idag i alla fall, usch känns faktiskt lite sorgligt. Rädd jag kommer vara lite känslig på fredag =/ Kommer ju sakna mina gamla och personalen. Fast samtidigt ska det bli rätt skönt att få bli lite lat igen o ligga hemma mycket ;) Barnmorskan sa att det var bra att vila upp sig mycket inför förlossningen och tiden efter ;) haha. Inga problem inte! Sen är det faktiskt bara 5 veckor kvar i skolan innan det är sommarlov! Ska jobba 2 veckor in där om jag får några tider, annars får jag ta föräldradagar. Beror på hur pass tung o klumpig jag är då med. Sen är det allt SEMESTER :D Gud så skönt! 4 veckor med mig o älskling =) Sen har vi planerat det så bra att vi tycker bebisen ska ta o kika ut precis där i slutet på semester så får vi 2 veckor till ihop i samma veva utan att han behöver tillbaka till jobbet mellan ;) Så en vecka tidig får du gärna vara lill* vän!

Nu är det annars till den är beräknad 89 dagar kvar! 3e trimestern (tredjedelen) nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress