29 aug 2009 - Underbar dag

Blev en runda till Rusta och blomsterlandet igår med mamma. Köpte reflexvästar till mig och älskling, solskydd till lillans plats i bilen (med disneyprinsessor på ;P) och dekorations"pinnar" + en stor vas som vi ska ha i hallen rakt fram när man kommer in. Är så tomt där nu. Har ju tavellister på väggen med foton på, men kul att ha något på golvet oxå.

Blev ganska bra i alla fall :) Ska köpa en liten ram till nästa gång vi är på ikea bara, och sen byta korten i de stora, så det blir svartvita där med... :)

Idag har varit en väldigt bra dag hittills. Meja har varit alldeles underbar idag! Underbar är hon väl iofs alltid, men humöret kan väl variera ;) Hon har nog kommit ur sin lilla 5-veckors-kris nu i alla fall som jag misstänker att hon haft nu några dagar.
Hon var jättepigg på morgonen ganska tidigt, men efter att ha legat o myst med oss lite så somnade hon om till slut. Vi gick upp vid 10-halv11-tiden och åt frukost. Vägde mig även innan dess, och hade i alla fall gått ner 0.3 kg, bättre än ingenting, har ju inte direkt varit så nyttig denna veckan så det var helt okej! Efter frukost gick vi ut på en promenad, och därefter har vi bara tagit det lugnt =) Snuttan satt i sin babysitter medan vi lagade mat och bara storlog så fort jag drog igång musiken på den eller gick förbi och pratade med henne :)

Dagens mat: Fiberhavregrynsgröt m. linfrön + lite kräm & mjölk, rostad macka. 1 port. nudlar. Köttfärspaj.

Dagens motion: En promenad på ca 30 minuter.


Mindy

God kväll..Man tackar för grattis hälsningen..Skoj med inrednings bilder.Ha en skön kväll.kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress