7 okt 2009 - Yoga

Helluu!

Blev ingen BodyStep i måndags, kände att jag ville fortsätta här hemma i stället när jag väl kommit igång (jag är lite trögstartad oftast!). Så jag plockade litegrann, sen kom jag på att jag skulle sortera i alla garderoberna och att jag inte hade några lådor/hyllor i den ena i lilla hallen, så det blev att åka till Rusta och köpa trådbackar/ställning till det. =) Var även och gick en promenad på ca 4 km med mamma, lillebror och Meja ute vid Rosenholm medan lillasyster hade truppgympaträning. Någon motion behövde jag ju! Hann inte få ihop backarna och det där på kvällen, men igår fick vi in dem så idag ska här sorteras (lite senare ;P)! Tänkte då även ta min garderob idag... *ryser* Men det SKA göras! Har massamassa kläder som jag inte använder, vad ska de ligga där om?!

I alla fall, igår var älsklingen ledig från jobbet, de dagarna är så härliga! :) Vi tog lite sovmorgon och fixade sedan lite här hemma. Meja sov i spjälsängen igår från typ halv 2 till över 5 :O Hon brukar vägra bli nerlagd där på dagarna, men igår minsann gick det! Och så länge med... =) Hade fått hem förstoringarna oxå igår så nu är det helt klart i hallen, blev jättebra! :) Massa svartvita foton på hela familjen ;) Mejas rum är oxå helt klart, blev färdigt i söndags kväll. Innan har det känts som att alla hennes grejer bara varit inslängda där det funnits plats. Meen, nu är det finfint! =)
Har tänkt lägga upp lite bilder på lägenheten med när allt är klart sen... :)

Nu ska jag snart lämna Meja hos mamma & sen in på Yoga på Aktiva med Lisen! Var på BodyCombat igårkväll med, gick bra. Klarade magövningarna bättre än de senaste gångerna, så det känns att det ger resultat. Skönt!
Även maten har gått bra dessa dagarna, med visst undantag i måndags.

Pluttis har kommit in i någon gnällperiod, inte kul alls. Hon är fortfarande sitt glada härliga jag lite till och från, men hon gnäller mycket mer än innan! Är ju någon utvecklingfas nu vid 11-12 veckor, och hon är ju 11 veckor imorgon, så kanske är det... Yeye, hoppas jag får tillbaka min superglada bebis snart i alla fall!

Btw, bilderna är från här hemma & promenaden i skogen. Mysunge :) Andra bilden ligger hon i sovsäcken som moster sydde åt henne när hon var nyfödd. Har henne i den nu när hon ligger i vår säng, funkar super. Inte lika lätt att sparka av sig ;)

På fredag börjar babysimmet med, ska bli kul! Så som hon älskar att bada blir det nog inga problem alls där. Lite kul att både Jenny & Erika ska gå i samma grupp oxå! =)

Nehe, nu får jag gå och gör mig i ordning om det ska bli någon Yoga idag, Puss&hej

 


Lisen

Var du på yogan kompis? För jag blev inringd på jobb och hade inte mobilen på mig på jobbet :( glömde hör av mig. Sry! Imorrn ska jag testa på gympan, häng gärna på! :)

Molly

Åh så fin hon är =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress