100802 - Vad är detta? :(
Vad är det här? Det har knappt varit fint väder en dag ens sen M gick på semester :( Det känns som att sommaren är över redan... Får väl se om det blir fint sen när vi ska iväg några dagar i alla fall! Kan ju hoppas...

Igår tog vi det mest lugnt och pysslade lite här hemma, precis som resten av veckan innan :P Jag målade klart undersidan på vaggan och började måla Mejas byrå som också ska bli vit. Känns som att det kommer ta ett tag... :P Grundade en låda igår och målade på ett lager grundfärg till på den idag på morgonen + grundade en till. Bara några lådor kvar nu och hela själv möbeln också... ;) Nästan tur att det är dåligt väder!
Jag sorterade även upp Mejas alla kläder, tog bort allt i 62/68 som var kvar, och la i allt 80 som hon ska börja använda nu. Så nu ligger där bara 74 & 80 i byrån! Hon fick ju en del när hon fyllde år, sen fick vi 2 påsar kläder från M:s kusiner med, med både jackor, skor och bra dagiskläder, perfekt! :) Så nu kan inskolningen starta, vi är redo ;) Usch, bara 2 veckor kvar... :(
Vi satte ut lite på Tradera med, mina sista MaryKay-grejer jag har kvar här hemma sen jag sålde det. Sen några av Mejas gamla kläder i mindre storlekar som vi inte ville ha kvar. Jag kan ju säga att vi sparade det allra mesta även om vi hade sagt att vi skulle försöka bli av med en del, men det gick inte ;) Så söta kläder ju! Nästa barn lär ha mycket kläder om den med får en del. Men nu får det ligga på vinden ett par år =)

Vi sprang även en runda på förmiddagen, jag, M och hans mamma. Jag fick lite ont i benhinnorna och känner av det lite idag med, så hoppas att det går över =( Jag & mamma ska ju springa ett mil-lopp i sept, så måste bli bra så jag kan träna! Får köra lite annat så länge.
Under tiden vi sprang var Meja hos sin farfar, och här var vi på väg dit:


Syns det att det är sommar ute?? :( Bläää!

Idag blir det väl en likadan dag till. Meja var rätt kinkig på morgonen, men nu sover hon, så hoppas det går över efter det. Hon var glad en stund i alla fall, när vi var och lekte i nya rummet. Här kommer lite bilder på det, och så får ni en liiten sneak-peak på rummet med ;)

malin - mamma till nova ♥

Usch ja vilket väder det är! Det gillar vi inte!!

Melinda - Mamma till Maja

Vart har ni köpt de där regnsetet som hon har på sig? Vi köpte ju på Ullared, men det är strl.86-92 = alldeles för stort! Och undrar också vad hon går med för skor ute? När de precis har lärt sig gå ska de ju ha mjuka skor, inga med en väldigt hård sula, sa min mamma iaf ;P Maja kan ju gå nu :D så vill inhandla ett par skor till henne, du kanske har nåt tips?!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress