100817 - Inskolning #2
Ännu en 9-11-dag på dagis avklarad. Imorgon är det dags att lägga till en timme och ett mål mat - då blir det 9-12! Det började SPÖ-regna precis innan vi skulle gå i morse, men tack och lov lugnade det sig till bara lite duggande när vi hade gått. Det finns ju regnkläder ;) (köpte ett par regnbyxor i Ullared)


Piggare liten snutta idag innan förskolan!

Det gick jättebra idag med! I alla fall fram till sista lilla stunden... Hon var blyg i början idag med, satt stilla och tittade sig omkring. Hon kom sedan igång och lekte med lite leksaker m.m. Hon gick och hämtade en bok och kom med till mig, men jag bad henne gå med den till en av "fröknarna", och då gick hon och satte sig i hennes knä och läste bok =) Skönt att hon verkar gilla dem i alla fall! 
När klockan var kvart i 11 satt Meja och lekte på en liten stol, och så plötsligt ramlade hon av =( Ingen såg det, men det verkade som en annan liten tjej hade dragit ner henne. Hon blev i alla fall jätteledsen, "fröken" dög inte, så hon kom till mig och vi gick hem lite för tidigt eftersom hon inte ville lugna sig helt. Stackars pluttan grät hela vägen hem =( 

Hon har sedan varit supergnällig största delen av dagen, jättedrygt =/ Det hade nog inte med dagishändelsen att göra, men hon sov bara 1 timme när vi hade kommit hem, så var nog lite trött med. Nu sover hon i alla fall, och nu ikväll hade vi lite myskväll med kex o.s.v. efter en god middag med köttfärslimpa m.m.

 
En liten stund medan jag lagade middag var hon glad, då fick hon riskaka ;)



Gott med kex med Creme Bonjour :)
Beatrice, mamma till finaste Devin.

Skönt att det verkar gå bra på dagis för tösen!

Vilken fin design, har du gjort den själv? Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress