- Julfirande 2010 (bildbomb)
Nu har bloggen haft julledigt! Eller ja, jag har haft julledigt från datorn rättare sagt ;) Kände att jag ville vara social allt jag kunde när jag hade chansen!





Julfirandet började i torsdags kväll hos pappa + sambo. Vi bjöds på lite julbord och sen kom tomten =) Meja var lite skeptisk, inte ledsen eller så, men hon skulle inte gå fram själv :)




Meja fick en gunghäst, ett par klädesplagg m.m. och vi fick en resa till våren (eller ja, en halv) och lite småplock!

På fredagen (julafton) städade vi av litegrann innan M:s föräldrar, syster & bror + flickvän kom. Åt massa julmat, kollade på Kalle Anka och väntade på tomten, som till slut kom =)


Tomten gick lite bättre på julafton, hon gick själv och hämtade paket både till sig själv och alla andra :) Meja fick en stor brandbil, sagobok m.m. och sen ett kök från min mammas syskon som de lagt ihop till. Av M och Meja fick jag ett fint halsband, en fin väggskulptur med en mamma + barn och en elektrisk juicepress, hur bra klappar som helst! Sen fick vi Lost säsong 1 (x2), 2 & 3, några inramade foton på Meja & en väderstation m.m.

På juldagen hade vi inget julfirande planerat, så vi tog det mest bara lugnt. Fick middag (julmat :P) hos M:s föräldrar, där vi även spelade spel och så.



Annandagen var det julfirande med min mamma + familj. Tomten kom (igen!) och Meja hämtade massa paket igen. Duktig liten tomtenissa =)



Här fick Meja fina Leksvik-möbler (bord & två stolar) och massa annat, och vi fick bl.a. varsin cykelhjälm och biobiljetter. Mormor och de hade också lämnat klappar där, och av dem fick vi pengar, och Meja fick även tröja och leksaksgrytor.

Tack till våra underbara familjer och släkt för de alldeles otroligt bra julklapparna! (och sällskapet såklart!)

Just det ja, av oss fick Meja:
1 "Amazing Amanda"-docka
1 Barnens kokbok
1 DVD-film - Trolltider
Hmm, säkert nåt mer ;) Sen har hon massa kläder liggande i 86 som egentligen också var julklapp =)
Sara

Verkar som att ni ha haft en fantastisk jul :) Hugo fick också en gunghäst och den gnäggar när man trycker på öronen. Han älskar den! Kan stå hur länge som helst och klappa, gosa och rida.

Alfva

Åh, vi fick också gunghäst! Fast A är fortfarande rädd för den.. Haha!

Mysigt verkar ni haft och ledigt från datorn är nog bara sunt! ;)

Vad blir det för (halv) resa? :o

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress