100208 - Hemma
Hemma från Stockholmshelgen igen, och det är faktiskt riktigt skönt ;) Trots att jag haft himla trevligt så har jag haft hemlängtan som en tok! Tack och lov gick helgen hyfsat fort i alla fall.
I lördags var utbildningen (som alltså för er som missat det var för "Ministrålarna", en sånggrupp för barn). Jag fick gå upp tidigt som attan och åka lite tunnelbana och massa buss för att ta mig ut till Vallentuna där den skulle hållas. Vi var hemma hos henne som startat det från början och det var himla trevligt! Vi var 4 tjejer och vi fick även mat och så där, riktig heldag! Var inte därifrån förrän halv6-tiden, då var man hyfsat mör i huvudet! Nu är det bara att köra igång! Snart iaf, tror jag ska klara av tentan först..
Efter utbildningen blev det "hem" en snabbis och sen gå till PizzaHut med Kajsa. Inget Stockholmsbesök utan PizzaHut-besök, eller utan att träffa Kajsa såklart ;) Mådde jättedåligt typ hela dagen i lördags men det gick över lagom för att jag skulle bli sugen på mat till kvällen ;)



I onsdags förra veckan när Meja skulle bada så tyckte vi att hon hade blivit lite stor för badstolen, så hon fick sitta själv i baljan i stället. Det gick ju hur bra som helst, och hon verkade tycka det var superkul att vara lite mer "fri". Undrade mest varför vi inte hade provat det innan?! :P



På torsdagen sen blev det Leklandet med Linda och Tindra efter att jag hade varit i skolan en sväng på morgonen. Meja trivdes himla bra verkade det som, det märktes verkligen att hon hade växt till sig lite sen vi var där sist! Perfekt med att det är gratis medan de är såhär små.




...och OJ vad Meja hade blivit snabb i helgen på att ta sig framåt! Nu märktes det verkligen att det händer grejer hela tiden, när man hade varit borta i ett par dagar :P Nu måste man verkligen ha koll hela tiden, för det tar ca 2 sekunder så är hon i andra sidan rummet. Kryper gör hon inte riktigt än, utan bara drar sig framåt, men det märks att det är på gång, för hon drar upp benen under sig hela tiden. Sen står i krypställning och "juckar" då :P haha, men det har hon ju gjort ett tag nu.
Idag blev det först hårdplugg på förmiddagen, sen skolan på basgruppsträff. Diskuterade lite idag eftersom att det kändes som att vi mest satt på basgruppsträffarna och rabblade upp vad vi läst typ, och det är inte riktigt det som är meningen. Så nu har vi lagt upp de sista träffarna fram till tentan lite annorlunda i alla fall :) Nu i eftermiddag bara myser jag med Meja, måste ta igen lite =) Fick så förbaskat ont i magen nu efter maten bara, uscha =( M hade i alla fall vart snäll och gjort nachos till jag kom hem från skolan :D

Isabelle Svensson

Asså det är sjukt va söt denna lilla flickan är!

Maliiin

Så söta bilder :) Och vad duktig hon verkar vara :)

Mamma

Hon EEEEE bara sötast i världen - vilka gulliga bilder - både från badkaret o leklandet!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress