100711 - HETTA!!
Jag är verkligen inte en person som i vanliga fall klagar på värmen, men denna helgen börjar det faktiskt nästan gå lite till överdrift. Jag är nästan rädd för att säga det med risk för att det fina vädret försvinner, men det här är ju helt sjukt!! Runt 35 grader i skuggan? I Sverige? Vad har hänt? Men jaja, vi har sommarväder i alla fall! :)

I torsdags tog jag och Meja cykeln och begav oss på en tur hem till syskonen. Jag säger bara en sak - cykla aldrig med punka på bakhjulet en halvmil i stekande solsken. Speciellt inte med en unge där bak. Jag var hyfsat svettig när vi började närma oss, så vi stannade till vid affären och delade på en Piggelin och en mineralvatten ;) Så fort vi kom fram blev det dopp i poolen, som var kall och skön!
På kvällen skulle mamma o co. ut och äta på Dragsö, och de bjöd med oss. Hemskt snällt, det var jättemysigt och maten var underbart god. Det blev vitlöksbröd med tzatziki til förrätt, och sen deLuxe-hamburgare med klyftpotatis till varmrätt. Gott, och TACK så mycket till mamma! :)



Meja fick sig faktiskt en egen barnportion för första gången - korv med mos. Korven slank ner fort, det älskar hon ju. Mosen, som var pulvermos, var inte lika poppis. Men korv och tomatbitar får väl ses som en okej middag ;)

Fredagen började med ett besök i staden för att hitta födelsedagspresent till lördagskvällen. Efter mycket springande i olika affärer var vi nöjda och begav oss hemåt. Roligt nog var ju min kära vän Hanna hemma från Göteborg över helgen, så vi åkte återigen ut till Dragsö på sol & bad, med henne & Madde. Hemma går det ju inte att vara i värmen.

I lördags började dagen med lite sångträning inför torsdagens begravning tillsammans med Malin som ska spela gitarr. Det gick väl ok, men var lite o-uppsjungen, och missade samma ton vareviga gång. Hårdträning som gäller nu alltså!
Åkte sedan in till stan och mötte upp M & hans bror som skulle leta begravningskläder. Det gick väl sådär, men M fyndade jeans i alla fall som han ska använda. Halva priset! Sen när vi kom in på MQ råkade jag hitta ett ställ med billiga sommarklänningar, så jag flirtade lite med M så jag fick dem ;) Tack älskling! Provade först en modell som var för liten resp. för stor, fanns inte i rätt storlek. Sen när jag kom ut från provhytten hade de hängt dit två nya modeller, som båda fanns i rätt storlek! :)


När man för en gångs skull var lite i ordning fick M agera fotograf en stund. Kvällens utseende blev som ovan! Nya klänningen, plattat hår och ögonskuggor i turkost och lite rosa, lätt rosa glans på läpparna till det :)

På kvällen var det dags för älskade Lindas efterlängtade 25-årsfest. Jag hade superroligt, och hon verkade bli glad för sin silikon-muffinsplåt och sina bestick. Vi åt massor av god mat, lekte "fula bettan" (tror jag det hette?, se bilderna :P), och skrattade. Tack för en underbart trevlig kväll, som dock slutade redan vid 23-tiden då jag och Caroline drog oss hem.




Idag blev det Tosia-bonnada'n (marknad) i grannstaden på förmiddagen (sjuka vi är som ens åkte dit i hettan!). Vi höll på att smälta bort, men köpte faktiskt lite. Det blev ett strandtält till snuttan, och en "indian-tröja" till henne. M hittade även arm- och halsband på samma ställe fär vi köpte tröjan. De har ju alltid så fina saker! Resten av dagen blev det Dragsö med sola och massamassa bad, man blev ju varm så fort man kom upp...


Tältet funkade fint! Blir minilitet ihopfällt, och med ett litet poff så är det uppfällt! :)


Mina klänningar & Mejas fina indiantröja hon kommer kunna ha i höst!
mamma

OJ det blev mycket att kommentera nu;

Var så god för maten - bara trevligt att ni ville följa med:)!!

Klänningarna var SUPERFINA - förstår att du fastnade för dem!!

Fula Bettan ser superrolig ut:)!!

Mejas indiantröja var med fiin!!

VISST ÄR DET VARMT!!!!! Sååå pass.... Mår nästan illa!!!

Puss o kram

Melinda - Mamma till Maja <3

Åh va söt Meja är i sina tofsar :)

Snygg morsa du är då! ;D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress