100729 - Sprutor

Meja går i förrgår kväll. Har inte fått någon bra video på när hon går långt, men här svängde hon i alla fall lite ;)

Igår efter frukost m.m. bar det av till BVC för Mejas 1-årsvaccin och vägning och mätning (hur det gick ser ni nedan under hennes vikt/längd-kategori). Första sprutan gick jättebra, och andra skrek hon ganska ordentligt av stackaren =( Usch vad det gör ont i hjärtat! :( Om bara jag kunde fått ta dem i stället...
I alla fall så gick det ju över ganska snabbt, och eftersom det hade hunnit bli mulet medan vi var där struntade vi i stranden och åkte på shoppingrunda inför semestern i stället. Vi hittade en dubbel-luftmadrass och en elektronisk luftpump man kan koppla in i bilens cigarettuttag på Harald Nyborg, och en grillhink på Jem&fix. Vi sprang även runt i alla affärer i hela Vedeby som kunde tänkas ha brasse-/campingstolar, men hittade inga =( Det fanns några fina som verkade bra på Jysk, så det kanske blir att vi återvänder dit för dem sen. Meja sprang runt själv lite i affärerna och oj vilken fart hon hade. Hon ville inte gå dit vi ville, utan bara ut eller mot ett annat håll. Vansinning blev hon de gånger vi fick plocka upp henne och bära henne åt rätt håll :P
Efter affärerna var vi hungriga så vi åkte till närmsta lilla lekpark och hade lite picknick med våra plättar jag hade stekt på morgonen och mackor. Kul nog för Meja så var Tindra hemma med sin pappa där i huset precis vid den lekparken så hon fick lite leksällskap, och vi fick lite kaffe :)



Efter det fick det bli en runda till Maxi också för storhandling, då vi knappt hade någon mat alls hemma :P Dyrt blev det, men nu har vi så det räcker ett bra tag! Bara lite mjölk och sånt som måste fyllas på. Vi åkte även in till stan och hyrde några filmer så vi har något att göra i skitvädret.
När vi kom hem och Meja vaknat till (hon hade somnat i bilen) så hade stackaren jätteont i sina stackars små ben efter sprutorna =( Hon bara grät & grät & gnällde om vartannat. Jag ville inte ens ta på henne en ny blöja eftersom hon skrek så fort jag rörde benen, så hon fick sitta utan ett tag. Det var så att jag med fick en tår i ögat, man kan ju inte göra något =( En alvedon fick hon och efter den verkat ett tag + lite mat så verkade hon piggare. Hon fick en ny film av oss igår på Maxi, Barnens SF-favoriter, med bl.a. Svampbob, Chuggington och PostisPer, och hon älskade den :) Så hon satt och kollade på den sen nästan tills det var sovdags. Gosig som attan var hon! :)



Haha, hon är så söt, har börjat blåsa på maten precis som vi gör ;)

När hon väl hade somnat igår blev det myskväll för mig och baby :) Film, tända ljus, toast skagen och "hemgjord" pizza (SaraLee pizzakit :P). Supergott och mysigt! Vi såg först klart the Aviator som vi började se häromdagen, den var sådär tyckte vi båda. Den var underhållande vissa stunder, men så förbannat lång! Sedan såg vi Saw 6, uuurk vilken grisig film! :P Det är iofs alla dem, men denna tog priset! Men bra var den med ;)

Plättar pannkakor dinkelToast skagenMyskvällSara Lee pizza hemgjord
Första bilden är plättarna från förmiddagen.
Hemgjord toast skagen var som vanligt underbart gott!
Syns det vilken del av pizzan som är min?? ;) (jag gillar INTE banan & sånt på pizza. Jag hade skinka, vitlök, smulad fetaost & lök)


Snuttis kollar på filmen i morse :) Idag blir det bara mysdag! :)
malin - mamma till nova ♥

Haha ja jag funderade på varför du skrev föresten faktiskt :P Hoppas det finns kvar när vi ska dit nu i höst!



Duktig hon är på att gå :)

Stackars liten som hade så ont. Man tycker så synd om dem :(



Oh va gott med "hemmagjord" pizza! Brukar också köpa det där pizzakittet, blir faktiskt väldigt gott. Och en skagen toast är ju inte helt fel de heller ;) Mysigt!

mamma

Så cool hon ser ut när hon går omkring själv!! Puss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress