100618 - Stå själv!
Sorry den dåliga uppdateringen, internet funkar inte hemma. Sitter och snyltar trådlöst hos mamma och de nu ;)

I onsdags var det ju då dags för skolavslutningen för syskonen, som avslutades med lite lunch här hemma hos dem.




Efter det var det playdate på Leklandet med Mejas "kompis" Linnea. De flamsade omkring och hade sig :)


Meja äter våffla :)

Igår, torsdag, var vi ute på förmiddagen, och sen hade vi lite playdate med Linda och Tindra. På kvällen var det dags för kalas för lillebror som fyllde 12 år :) Meja fick där även sin efterlängtade vagn :) Såå fin var den, och superskön att köra! Var ju egentligen 1-årspresent, men hon förstår ju inte det ändå, så kunde lika gärna få den nu. TACK så mycket!



Och idag, fredag, var vi hemma på förmiddagen, och i morse så kunde Meja plötsligt stå själv. Jag har ju misstänkt ett tag att hon kan egentligen, men hon har inte vågat. Nu plötsligt bara stod hon kvar när jag satte ner henne i morse, bara stod och stod och stod, i typ en minut innan hon sakta satte sig ner. Under dagen har hon sedan stått upp mest hel tiden, helt överlycklig för att hon vågat nu =) Inga steg har hon dock vågat sig på. Har börjat gapskratta och vänt sig om och satt sig ner när jag sträckt mig mot henne. Sötunge! Helt stolt har hon varit.



Nu ikväll var vi i stan och träffade en kär vän som var på snabbvisit hemma från Göteborg :) Nu är vi hemma hos mamma o co. och kollar på första SexAndTheCity-filmen. Ska dock åka nu, hem till M som precis har kommit hem från jobbet. Hörs när internet är tillbaka, imorgon blir det i alla fall jobb hela dagen :S
Madde

Jätte söt är du!

Och Meja också såklart hehe!

Melina kan också stå sj, o så kan hon böja sig ner o ta ngt på golvet och sitta i huk, men hon vågar fortfarande inte gå. Det har blivit ett enstaka steg några ggr men hon sätter sig direkt på rumpa! Haha! =)

Hon lär iaf inte gå innan 1 års dagen på söndag...men det kommer väl plötsligt för dom!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress