100301 - Mars?! :O
Helgen har varit bra =) Förutom tråk-pluggandet då :P Det känns dock som att jag börjar bli av med den värsta svackan! :)


 
I lördags pluggade jag lite under dagen, sen på kvällen var det då dags för middag hos Linda, Markus & Tindra med även Caroline & Roger och Ola & Karolina. Mycket trevligt hade vi, åt grymt god middag med helstekt fläskfilé, ugnsrostade potatisklyftor och kantarellsås (med maaassa grädde i :P). Efterrätten var också mumma med tobleronemousse och hallonsås =) Mätta var vi sen i alla fall ;) Kollade även på Melodifestivalen och spelade Sekvens, som var roligt! Haha Tindra var så rolig under Melodifestivalen, stod och dansade i början på varje låt. Sen efter en stund bara "Eja dansa" och så gick hon till oss. Då skulle Meja vara med och dansa, så de stod där och dansade ihop ;)



Igår var det också lite plugg på förmiddagen, medan Meja var hos mamma som ville passa henne lite. Sedan åkte jag och hon på bebisfika i Rödeby hos Mejas kompis Linnea. Mycket trevligt var det, massa bebisar och mammor var det ;) Tror vi var 9 stycken, det var i alla fall 9 anmälda på Facebook ;) Haha! Fikade på jääättegoda chokladmuffins där och Meja åt sin lunch. Tog med burkmat igår, en från 8 månader (tror det var NatureNes, men inte säker), Potatis och grönsaker. Och vet ni vad?! Hon ääälskade den! Tyckte det var mycket roligare och äta burkmaten när det var lite bitar i. Så när vi köper burkar i fortsättningen blir det nog 8-månaders. Inte för hon äter det så ofta ändå, men måste ju ha med till Gran Canaria sen med, inte såå hemskt länge kvar nu ;)




...och idag är det ju MÅNDAG, och NY MÅNAD, detta betyder att det är dags att ta tag i vikten igen, 7 kg kvar är det! Alltså kör vi igång med GI igen, skulle ju bara ha uppehåll över december, men det gick sådär ;) Denna gången tar jag även hjälp av GI Viktkoll för att bli lite mer pushad! :)
karolina

tack för en trevlig kväll i lördags!

mamma

såå söt hon är på bilden då hon står vid stegen med tungan ute:)!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress