100529 - Kalas och SATC

Meja har blivit superduktig på att kasta boll :) Hon bara ÄLSKAR bollar, blivande fotbollstjej? :P

Igår förmiddag cyklade vi ner till lekparken hela lilla familjen, lekta i sandlådan & i gräset, gungade, fikade och solade. Supermysigt hade vi. Meja somnade även i M:s famn med till slut så vi fick sola lite i fred =) Tyvärr försvann ju det fina vädret till vi skulle ut till M:s kompis och grilla sen på kvällen =(


Jag var ju tvungen att prova att hänga i knävecken med, var ju typ...100 år sen sist?!




Igår eftermiddag var det dags för avslutning på praktiken, vi i termin 3 har ju nästa vecka oxå, men T6:orna slutade. De har en vecka OP nu, sen är de färdiga! Stort stort grattis Paula och Anna, vilken känsla! :D Det bjöds på tårta och vi fick varsin fin ros och en biobiljett, tack :) Känns lite sorgligt att sluta faktiskt, men skönt med eftersom jag vet att jag ska vara hemma =)

Biobiljetten ska utnyttjas nu ikväll, det blir såklart Sex And The City 2 med M:s lillasyster och min kära vän Caroline! Ååååh vad jag längtar, sett fram emot detta sen första filmen sågs på bio ;) Det är verkligen den bästa TV-serien jag har sett, och jag kommer ihåg när jag och Lisen satt och kollade på det på högstadiet (innan serien "upptäcktes" av alla andra och det blev så poppis :P). Minnenminnen! <3
Dagen idag har annars spenderats nere hos M:s familj eftersom hans lillasyster fyller 17 på måndag och hade lite kalejs med släkten, mycket trevligt!

Nu är det bara en vecka tills jag och Meja är uppe i Göteborg hos tjejerna, kuul ska det bli! Liseberg och massa prat och mys! Mamma o. co. är på Liseberg idag och hon hade tydligen (mycket otippat) sprungit på min gamla barnflicka där som tydligen jobbade där uppe, och hon skulle därför lägga undan lite biljetter till mig och Meja att åka för! Mycket snällt :) Nehej, dags att bege sig mot mörkret i biosalongen :)
Sara

Hugo älskar också att kasta boll och han är ganska duktig också. De är ju fantastiskt söta =)

Lina

gud så mysigt det ser ut på bilderna :) Härligt med bio, var den bra? kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress