4-6 port. (blev 2 till mig, 2 till M och 1 till Meja)
1 kg kycklingfilé
ca 800 g wokgrönsaker (vi hade Findus classic denna gången)
4 port ägg-/fullkornsnudlar
1 burk minimajs
ett par msk sweetchili-sås
ett par msk kinesisk soya
olja
Tina kycklingen om den är fryst. Skär den sedan i småbitar (tänk på att den är lättare att dela om den inte är helt tinad). Stek kycklingen i olja i wokpanna och ta sedan upp den så länge.
Woka grönsakerna i lite olja samtidigt som du kokar nudlarna någon minut kortare än det står på förpackningen. Håll på lite olja på nudlarna så de inte klibbar ihop, och dela dem i lite mindre bitar.
Häll sedan i kycklingen bland grönsakerna, och i med nudlar, minimajs, sweetchili-sås & soya. Om man inte har småbarn som ska äta maten kan man ta i mer av såserna, vi satte i stället fram dem på bordet så jag & M fick smaksätta mer själva. Blanda runt alltihop och woka till det en stund. Klart!
Melinda - Mamma till Maja ♥
ååh, kycklingwok som är såå gott :)
när jag gör så blir nudlarna alltid i en enda stor klump typ ;/ det blir inte så bra fördelat!
Melinda - Mamma till Maja ♥
Nej, det har jag inte, det ska jag göra i fortsättningen ;)
Alfva
Åh jisses, jag får fortfarande kväljningar från en nudelincident i Thailand med såna stora nudlar för 3 år sedan..
Fast det lät gott - borde provas med mindre nudlar! ;)
Melinda - Mamma till Maja ♥
Du är utmanad ;)
4