101003 - Höstfix
Så har ett par dagar passerat igen ja. Mitt liv är nog mer fullspäckat än det känns som ibland ;)

I fredags hade jag och Meja ledig dag igen. Jätteskönt att veta att man bara har oss att rå om hela dagen och veta att man inte behöver tänka på något plugg eller något =) Började dagen med frukost i lugn och ro (Mejas favorit - Havrekuddar & vaniljyoghurt) och sedan åkte vi in till stan med mamma en snabbis för att kolla in KappAhl där vi hade fått 25% på ett helt köp. Köpte lite snygga underkläder till mig och äntligen hittade jag en fin stickad kofta till Meja också =) Jag kan säga att vi är klara med hennes julklappar nu. Har redan köpt för mycket ;) Hon ska få en Amanda-docka som M hittade på utförsäljning på jobbet för ynka 150:-, Trolltider-boxen, lite kläder & ett pussel med 6 bitar. Så det blir en del paket ;)
Mejas nya fina kofta :)

Efter KappAhl-shoppingen var det dags för träning - BodyBalance - och Meja fick vara i barnpassningen så länge. Hon brydde sig inte ett dyft om att vi gick därifrån, fick inte ens ett hejdå... :P Passet var härligt i alla fall, sög i musklerna och man kände sig utsträckt och avslappnad efteråt (BodyBalance är en kombination av yoga, pilates & TaiChi, och man tränar styrka, andning, stretch och avslappning, superskönt!). Trots att det inte kändes jättejobbigt under tiden hade jag sjuk träningsvärk igår (och idag för den delen) så det var effektivt med!

På kvällen hade vi fredagsmys med tacos för oss själva eftersom M var iväg och spelade poker. Lekte lite i lekrummet och bara mös innan det var dags för Meja att sova.

HavrekuddarTacos tortillabröd

Fick prova sin nya fina pyjamas som både jag & M trodde skulle vara alldeles för stor, den såg gigantisk ut! Dock passade den ganska bra =) Lite lång i benen bara. (stl. 80)


På lördagen hade vi bestämt att vi skulle åka in till stan och bada i simhallen. Städade först & bytte till höstgardiner i vardagsrummet och så här hemma innan vi åkte. Fördelen med lilla bassängen i simhallen jämfört med där vi var sist i varmbadhuset är att Meja når där det är som grundast - nackdelen att det är mycket mer folk & liv. Vi hade även med oss lillasyster till badet =)



På eftermiddagen var vi bjudna på middag hos pappa + sambo, men på vägen dit från badet åkte vi även förbi Maxi och shoppade nya bordstabletter till köksbordet och lite dekorationsstenar till ljusfaten på soffbordet och köksbordet. Passade på att göra om lite nu när vi städade, göra lite mer höstigt och sätta upp lite blockljus och så. Höstmys!
Men i alla fall, väl hos pappa och de bjöds vi på god grönpepparkyckling och hasselbackspotatis. Spenderade sedan kvällen där, och till efterrätt lite senare fick vi underbara Mariabullar, mums! Var min favorit när jag var liten :) Meja vägrade somna, så till slut fick vi åka hem lite tidigare än tänkt så hon skulle få sova. Var dock ganska skönt att krypa ner i tid för oss också ;)



Idag har vi bara tagit det lugnt, fixat lite till här hemma och så var vi nere hos M:s föräldrar en kortrunda på en fika. Har ätit kycklingwok som blev väldigt lyckad nu i eftermiddag och ikväll ska vi ta oss varsin kantarellmacka :) Yummie!



Herregud vad det händer grejer i Mejas utveckling nu förresten. Hon pratar mer och mer, försöker härma mycket ljud o.s.v. Häromdagen när vi precis hade sagt hejdå till "fröken" på förskolan och var på väg till bilen sa hon nästan "frökens" namn, eller man hörde att det var det hon försökte säga, missade bara en bokstav. Lite kul att det är den av dem som har svårast namn bara ;D Hon började även härma kossan ("mou") när vi lekte med hennes traktor häromkvällen, så nu svarar hon när man frågar "Vad säger kossan?". Sen lärde hon sig att säga mormor ("momo") också häromdagen, och så klättrar hon mer och mer. Nu i veckan började hon klättra upp på soffbordet och hoppa (läs; kasta sig) ner därifrån. Det är bara att hoppas att vi alltid är där när hon får för sig det ;) Hon har även fått ett underbart minspel de senaste dagarna, gör en jätterolig arg min, och massa andra konstiga. Ja som sagt, det händer mycket nu! :)
Beatrice, mamma till Devin ♥

Kul när det händer så mycket i utvecklingen!

Och vad smidigt när ni kan ta med er barnen när ni tränar! Det kan man inte här i Huskvarna minsann, fuskigt ;P Kram

Alfva

Bustjej!

Vi måste verkligen ta oss iväg och bada snart igen, blir ju så sugen när jag ser dina bilder!!

Alfva

Bustjej!

Vi måste verkligen ta oss iväg och bada snart igen, blir ju så sugen när jag ser dina bilder!!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Javisst är det ^^,



Det händer verkligen såå mycket nu :) så himla kul! Mysiga bilder! Den där middagen ser ju grymt god ut :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress