100903 - Rullar på
Vardagen rullar på här, och jag har inte riktigt haft tiden till att uppdatera er de senaste dagarna, sorry! ;) Det sjuka är att jag saknar verkligen att blogga de dagarna jag inte gör det, sjukt? YES! ;D Men jag tycker att det är avslappnande att bara sitta här vid datorn och pyssla med bilderna och skriva av mig lite, och så tänker jag ofta att vad kul det kommer vara att läsa tillbaka här sen när Meja är lite äldre. Jag kollar redan tillbaka ibland på gamla inlägg från när jag var gravid och hon var mindre och det är ju jätteroligt att minnas lite extra =) Såklart gör det ju saken lite extra roligt att ni faktiskt är några stycken som också verkar gilla att läsa!

I alla fall, i tisdags blev det som jag skrev frisören efter att jag hade hämtat fisen på förskolan. Det blev mer ljusa slingor, så nu är jag ännu lite blondare. Billigt blev det med eftersom jag hade presentkort från när jag fyllde år på mer än halva summan! :) Jag blev nöjd i alla fall!



Meja somnade tyvärr i bilen strax innan vi kom till frisören, så hon vaknade såklart när jag tog ur henne och skulle inte somna om under tiden vi var där. Attans, det var ju min plan att hon skulle sova under de timmarna ;) De somnar ju alltid vid 12 på dagis, och då brukar hon somna jättelätt, men det blev väl fel när hon somnade de 5 minutrarna i bilen. Det gick i alla fall jättebra ändå, hon gick omkring där och charmades ;)

Vi åkte upp till syskonen en runda då jag var klar hos frisören, och de hade kvar Meja där medan jag åkte ut till Team Sportia och skulle kolla på inlines. Det fanns dock inte, så jag struntade i att leta mer. Åkte bort till Maxi i stället och "råkade" shoppa lite ;) Blev en ny cykelsadel till Meja, en ramfäst så att vi kan ha den på M:s cykel i stället för min som redan är seg ändå. Sen hittade jag ett par billiga mörkblåa tights till lillan på REA med, 25:- bara! (Meja hade såklart somnat en halvtimme sen hemma hos mamma o Co., så jag fick väcka henne när jag kom tillbaks.

På kvällen tillagades det lite laxfilé, potatis och sweetchili-sås (gräddfil och sweetchili-sås :P), innan det var dags för mig att åka till den roliga kören igen =) Vi övade samma låt hela tiden, till och med utan någon vidare paus, men jag tyckte inte ens att det blev långtråkigt! :) På andra kören kollar jag på klockan när vi har övat samma i en kvart ;) haha!



I onsdags var det klippningsdax, åkte in till frisörskolan på gymnasiet där kusin hade mig till hårmodell och övade sig lite (hon har ju klippt mig hemma innan, men hon behövde ändå en att klippa där).
Det var dags för M att lämna på dagis, där Meja skulle vara 9:30-14. Det hade gått jättebra det med, som vanligt var hon överlycklig när de vinkade i fönstret. Jag kom hem strax efter de hade åkt och satte mig och skulle plugga. Lite svårt är det när man har pressen att det måste göras nu, precis under dessa timmarna!

Nu är det en liten tjej som har vaknat, strax tillbaka...

Såja, världens lyckligaste lilla tjej väntade på mig inne i sin säng =) 7:55 sov hon till, not bad! :)

På eftermiddagen sen i onsdags åkte vi in och fikade med 2 tjejkompisar, och Meja busade runt som vanligt. Blev dock lite rastlös till slut, så vi fick bege oss hemåt (detta var dock efter iaf 1½ timme).



Det blev sen lite kyckling-feta-sallad på kvällen, med tzatiki. Yummie!

Igår hade vi tid för Meja 10-14, men lämnade henne lite tidigare för att hon skulle hinna vara med på samlingen. Jag åkte sen in på basgruppsträff i skolan, där vi gick igenom Borderline personlighetsstörning (och det sjuka är att jag vet en som stämmer perfekt in på denna störning!). Fick lite mer att göra till nästa gång, och så åkte jag hem igen =) Hade egentligen plugg att göra, men fick ta tag i lite städning tills jag hämtade Meja i stället, eftersom pappa+sambo skulle komma och äta på kvällen.


Meja väntade på pappa igår när han kom från jobbet! (med sina nya billiga tights!)

Nachos blev kvällens middag, gott! De verkade nöjda med.



Haha, det tog tid att skriva inlägget idag, hade ju lite mysig egentid först, men sen Meja vaknade har jag gett henne frukost och så med, så det tog ett tag ;) Ha en bra dag alla!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress