110414 - Vardag
Nu var det minsann ett tag sedan ett vanligt vardagsinlägg! När vi kom hem från resan blev det ju uppdatering om det, och nu i veckan har det blivit prioritering av annat än bloggen (hör & häpna! :P).

Dagarna innan vi åkte till Gran Canaria bestod förstås mest av packning och så!



De första dagarna efter vi kom hem blev det förutom lite skola såklart uppackning och sådär. M hade turen att vara ledig dagen efter, medan jag fick åka in till skolan på föreläsning om det vårdande mötet och vårdvetenskapliga begrepp. Skönt att det inte var förrän kl 13 i alla fall :) Jag har även tänkt ta igen lite som basgruppen gjorde medan vi var iväg, men har inte kommit så långt med det än... Eller ja, har en uppgift kvar.


Myskväll i lördags när M kom hem från jobbet

En studieuppgift har jag hunnit med att lämna in med, i måndags. Fick bra feedback på den :) Har även fått veta att par-hemtentan vi gjorde i förra kursen var godkänd, så nu är den avcheckad! En studieuppgift kvar i denna kursen + en hemtenta, sen är det "bara" akutmedicinen kvar innan sommar-"lov"!

I måndags var vi på studiebesök på THIVA (thoraxintensiven) och kollade på lite olika maskiner och så, typ respirator och olika mätare och så. Det var intressant att se, även om vi antagligen inte kommer jobba med så pass avancerad teknik som ny-exade!


På morgonen innan lämning

Måndag eftermiddag var alldeles underbar! Fler såna dagar tack! När jag hade hämtat Meja var det jättevarmt ute så vi gick bara in och hämtade sandsakerna och lekte ute en stund när vi hade kommit hem. Hon gungade, lekte i sandlådan och blev överlycklig för att hon fick klappa en kanin som 2 barn hade vid lekparken :) Vi plockade även lite på uteplatsen nu så man snart kan sitta där ute innan det var dags att gå in och laga mat - spagetti & köttfärssås, vilket Meja blev lycklig över!




På kvällen innan M kom hem gick vi ut på en promenad då det ändå var sovdags för Meja. Kunde inte hålla mig inne i det underbara vädret!



I tisdags var M och Meja lediga, så när jag kom hem från basgrupp i skolan och vi hade fått i oss lite lunch och så tog vi på oss spenderarbyxorna och åkte ut till Lyckeby. Efter att ha letat runt i typ alla affärer där ute blev det Harald Nyborg som fick ta emot våra pengar för ett nytt utebord (vårt gick ju sönder av nedbrakande snö...) och ett litet cafébord + 2 stolar, och en ny parasollfot + parasoll. Hittade även ett par lampor till uteplatsen på Cheapy och ett par krukor på ÖoB. Nu ska det minsann bli fint där ute! Kommer såklart bilder sen =)

Innan vi åkte iväg ville Meja blaska med vatten:


Igår var en dag full av föreläsningar. Började med en inom kulturkrockar och sedan hade vi föreläsning av Jehovas vittnen på eftermiddagen om alternativa metoder att använda i stället för blodtransfusioner. Blev en hel del frågor från klassen till dem kan jag säga :P
På kvällen skulle vi sjunga med kören på en föreläsning på konserthuset. Skitkul var det, gick så bra! Fick även sitta och lyssna på föreläsningen - Livets resa - sen. Sjukt bra och insprerande! Ska nog inhandla hans bok :)

I morse fick Meja inviga sina nya gympaskor. Ni kanske kommer ihåg att vi köpte nya skor för ett tag sen när vi hade en kupong på Maxi med "tag 3 betala för 2"?!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilka fina skor hon har :) Och ja, det har varit helt underbart väder! Är det idag också :D och det såg ju ruggigt smaskigt ut med den där MAX påsen där ;) haha

Josefine

Men aaahhh Vad söt denna unge är alltså!! Helt otroligt! Vilken fin dress den rosa var. Varifrån?

Kram

Malin - Mamma till Nova

Va söt hon är Meja :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress