110110 - Artikeln

Idag har varit en bra dag =) Den började med att Meja kom in till oss precis lagom tills jag ändå skulle gå upp och börja fixa oss. Jag lyckades sedan komma ihåg allt jag skulle packa med mig (allt till träningen, handlingslapp m.m.), och sedan gick det smidigt att lämna Meja. Hon blev helt lycklig när vi kom dit, för de 3 hon tjatat om hela helgen var där när hon kom (en av pedagogerna och 2 äldre tjejer).

Träningen gick sedan bra, jag kommer dock ha sjuuuuk träningsvärk i min mage imorgon känner jag (mitt träningspass hittar ni här), och när jag var klar skyndade jag iväg för veckans handling (när jag väl kom iväg eftersom någon smart brevbärare hade parkerat sin moppe precis utanför min fickparkerade bil?). Billigt blev det idag, bara 600:-! Vad hände där? Jag hade iofs glömt tonfisk och lök, men det är ju inga större summor.

Efter handlingen blev det skolan för att gå igenom opponeringen av projektplanen tills på torsdag med min kamrat Caroline ;) Passade på att slänga i mig lunchen med. Jag kollade igenom den projektplanen vi ska opponera på i lördags, så nu jämförde vi bara och satte ihop. Måste bara skriva ett "manus" med så är vi klara! Hade basgruppsträff också i skolan där vi pratade lite om opponentskapet och vad man ska tänka på.

Hämtade sedan en lycklig Meja - efter inpackningen av varorna - som ville med hem direkt, och åkte raka vägen till mamma o Co. för lite prat, bus med hunden och utskrift av CV + personligt brev. Japp, det är dags att börja söka sommarjobb! Landstinget lägger ju alltid ut så man kan göra en allmän ansökan till dem, men jag ska även skicka ett par ansökningar med ett par bekanta till deras arbetsplatser (varav en är på neonatal, hade blivit lycklig om jag fick det).



Nehe, nu får det vara slutbloggat för idag, mycket längre inlägg än tänkt, men har hunnit med mycket idag =)



Idag var ju förresten Expressen-artikeln i tidningen, så här har ni den! (På nedersta bilden har ni Melinda, en av mina "bästa bloggkompisar" :P)





Melinda - Mamma till Maja ♥

Wohooo, kändisar :)

Linda

Vad roligt!! Går den artikeln att läsa på nätet?!

Madde

Inte illa:) Vad skoj!

kram

Alfva

Kul att artikeln kom ut nu, men synd att den inte fanns på nätet.. :(

Vad gullig du är, ska leta fram några bilder och mailar dig sen!

malin - mamma till nova ♥

Kul att vara med i tidningen! Dom ringde till mig med tydligen men jag som aldrig svara på okänt nummer tryckte bort samtalet :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress