110121 - Sol!
Skulle skrivit detta inlägget igårkväll, men som vanligt började internet strula och la ner. Telenor, jag hatar ert mobila bredband (ibland)!

I alla fall så började morgonen igår med att jag steg upp tidigt när M gick upp (bara det) och efter att ha tagit ut Disa och så tränade jag WiiFit tills det var dags att börja göra sig klar. Efter lite tjafs med Meja om huruvida man ska ha kläder på sig på dagis eller inte var det dags att åka, hon till förskolan och jag till skolan.


Som sagt är hon sjukt duktig på att göra rörelser till sitt älskade Mora Träsk! :)

I skolan började vi med vårt folkhälsoarbete. Om ett par veckor ska det vara hälsoinformationsdagar i skolan och vi T5:or ska då stå basgruppsvis nere i foajén och informera om olika folkhälso-"problem" vid varsin monter. Vi ska prata om säkert sex och smittspridning av sexuellt överförbara infektioner, och kommer göra en rolig grej av det hela. Resultatet får ni se när det är genomfört =)
Blev lite lunch i skolan med innan hemfärd.


Kom sedan hem till denna lyckliga lilla skruttan som hade varit ensam, superduktig!

Väl hemma blev jag otroligt sugen på en promenad, vet inte när det hände sist. Det var ju strålande sol utanför fönstret och klarblå himmel! Sagt och gjort, det blev en extrapromenad när jag skulle hämta Meja, och Disa fick följa med - i barnvagnen ;) Hon får ju inte gå så långt än, så hon fick åka vagnen på vägen dit, sen fick hon gå hem när Meja åkte vagnen. Folk undrade nog vad mitt problem var, som rastade hunden med vagn!


På bilden med Meja ser ni "vårt" hus i bakgrunden!

Köpte jäst också när jag var iväg så när jag kom hem blev det lite matlagning och bakning tills sambon kom hem med medföljande bror. De satt sedan och spelade MarioKart halva kvällen medan jag satt vid datorn när Meja hade somnat :)

Vaknade lika tidigt idag (hoppas vi får sovmorgon imorgon!) och blev glad när jag märkte att Disa inte hade kissat alls inatt :) Duktig liten flicka! Nu ska jag skriva klart här, sen ta mig lite frukost och bege mig till basgruppsträff i skolan (en fredag! Vår nya lärare är elak :P).
mamma

Vad skönt att hon inte alls kissat inatt!!

Meja ser superlycklig ut då hon håller kopplet:)!!!

Ha en bra dag!! KRAM

Isabelle

Hej!

Måste säga att du har en sjukt bra blogg. Läser den varje dag!

Hoppas allt är bra.

Kram

Isabelle

Hej!

Måste säga att du har en sjukt bra blogg. Läser den varje dag!

Hoppas allt är bra.

Kram

Alfva

Vart hittar man Mora Träsk?! Måste ju köpa åt A om inte annat för att bli nostalgisk! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress