110607 - Sommar & sol
Lördagen började med att vi gick ner till M:s familj för att få upp partytält m.m. till hans lillasysters 18-årskalas. Blev även lite bubbel & presentutdelning (1 flaska bubbel & presentkort på åkpass m.m. till Liseberg). Därefter var det dags för kalaset, massa god fika (bl.a. min pavlova :P), brännboll på fotbollsplanen och grillning! Framåt kvällen gick vi hemåt och däckade!




På söndagsmorgonen bestämde vi oss för att åka ut till pappa m.fl. som var vid sommarstugan och jobbade. Det murades på bryggan och så. Vi gjorde iaf en liten insats genom att plocka lite stenar till bryggan, bygga ut "piren" lite (som ska hålla sjögräset borta) m.m.




Även måndagen - Sveriges nationaldag då Sverige absolut visade sig från sin bästa sida - spenderades där ute, dock utan M som jobbade =/ En alldeles underbar dag utan jobbande, låg bara och lapade sol med en bok och mös! En liten tur med motorbåt också för att förstärka sommarkänslan ytterligare. Pappa och de hade även fixat en ljuvlig jordgubbstårta dagen till ära, och jag hade köpt med mig fläta, gottefika =)




Idag har jag mest börjat plugga på sommarkursen i solen, kollat ett par föreläsningar och läst lite i Människokroppen. Mest repetition från termin 1 på SSK-programmet som vi läst hittills! Cirkulationssystemet och så. Kursen verkar som den kommer bli rätt rolig i alla fall =)

Coquina

ser superhärligt (och gott) ut =) Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om barnkläder =)

Josefin, mamman till Saga

åhh, det ser supergott ur :D allt bra annars då? :)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilka härliga sommarbilder! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress