120807 - Myshelg
I lördags kväll bestämde jag och M oss för att ta en sista kväll med "egentid" bara han och jag innan det är dags att sitta fast lite mer då bebisen kommit (missförstå mig rätt, jag ser fram emot det!). Vi ordnade barnvakt och tog middag på Harry's innan det blev bio - Dark Knight Rising. Den var bra, kändes inte alls så lång som den var (2.45)!
 
Mozzarellagratinerade vitlöksbröd med aioli (ljuuuuvliga!), därefter hamburgertallrik!
 
På söndagen fick vi pallra oss upp i tid, det var dags för dop för M:s minsta kusin. En timme i kyrkan med efterföljande salladsbuffé och fika, jättegott! Meja hade så skoj så, lekte som vanligt i full fart med hans minsta kusintjejer :) Togs massa bilder som faktiskt blev rätt bra, men vet inte vad jag får lägga upp och inte.
 
 
Det blev släktdag med den sidan hela dagen sen, lite bad i en sjö för de övriga, och på kvällen avslutade vi med grillning!
 
Igår var vädret ... grått kan man väl kalla det. Lite småregnigt och sådär mörkt och tråkigt. Så man inte känner för någonting. Jag plockade i alla fall lite här inne (äntligen helt färdigrensat i bebisens rum - halleluja!) och på eftermiddagen kom jag på att jag glömt baka bullar, vilket jag tänkt så länge. Måste ju ha något att bjuda på då folk ska hälsa på sen ;) Sagt och gjort, efter en liten promenad till affären gjorde jag och Mejan deg och bakade tre olika sorters bullar (kanel, nötmassa & vanilj). Tid tog det och Meja var på världens värsta humör igårkväll eftersom hon var så trött, men nu är det gjort! Frysen fylld med 75 bullar :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress