120827 - Stan
 
Efter frukost idag blev det en sväng till stan för mig och tjejerna, medan M var och tränade. Hittade födelsedagspresent till kommande helgen och påbörjade Operation ny garderob som ska genomföras nu under hösten ;) Har inte köpt kläder till mig själv på jag vet inte hur länge, och allt börjar bli väldigt slitet, så nu ska det rensas ut ordentligt och inföskaffas massa nytt. Tur jag får ut en extra semesterlön nästa månad när min anställning går ut! ;)
Leggings är alltid bra att ha! Efter den lilla shoppingturen gick vi till McDonalds och satte oss i ett hörn för glass och amning. Deras kolasås är ju så ljuuuvlig!
 
Shoppingen och glassen efterföljdes av en tur till sjukhuset för att göra ultraljud på Junos höfter, och det såg så bra ut så. (Görs på alla nyfödda här för att utesluta att de hamnat fel vid födseln.)
 
Väl hemma gick jag och la mig med Juno och sov ett tag, så galet trött idag med. Nu har jag nog tagit igen lite i alla fall! Snart blir det promenad, idag är det nämligen dags för kroppen att börja återuppbyggas efter många månaders vila. Alltså startar träningsbloggen igen. Tro inte att jag är galen, jag kommer inte börja träna nu, men kroppen behöver sakta men säkert komma igång igen!
 
Johanna

Grattis till eran flicka! Kram Johanna

Beatrice, mamma till Devin och Lili.

Gud så stor hon har blivit (eller ja, båda flickorna!). Det märks att jag inte läst bloggen på ett tag. Får skärpa mig när det gäller det! ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress