121206 - Vuxenbarn, gympaavslutning & julbord
I måndags var det dags för vuxenbarn igen! På vägen dit var vi och köpte en pulka, och jag kan säga att Meja blev glad =) Just nu är det jättekul att gå någonstans, eftersom hon får dras i pulkan. Åka nerför är väl sådär kul, hon blir lite nervös om det går för fort!
 
 
På tisdagen fyllde M år. Han hade tur och var ledig, och jag gick upp tidigt och kokade risgrynsgröt. Väckte sedan Meja och kollade på julkalendern innan vi gick mot förskolan i snöyran. Hon såg ut som en snögubbe när vi kom fram och det första vi hör väl framme var att kräksjukan brutit ut... Meja ville ju så klart inte hem igen, men lyckades locka med risgrynsgröt och födelsedagsfirande.
 
På kvällen var det dags för avslutning/julfest på gymnastiken. De gjorde lite balansgång och så först, innan det var fikadags för alla släktingar och dans runt granen. Och så kom ju tomten. Alla barnen fick varsin liten påse med clementin och lite godis.
 
 
Födelsedagsfirandet avslutade vi sedan med lite julbord hemma på kvällen. Mums!
 
Janssons (+fuskvarianten), omelett med champinjonstuvning, köttbullar & prinskorv, rödbetssallad, stekt brysselkål, ägghalvor och julskinkemacka!
Caroline

Vad kul med gymnastik. Är det i Rödeby? Från vilken ålder har de där? Elsa har gått ett par ggr i nättraby för de har från 2 år där. Hon är nog lite för liten egentligen, men hon tycker det är kul.

Svar: Ja, det är det! De har från 3 i Rödeby. Vet att Friskis också har från 2, vi gick där med Meja förra året. Hon tyckte också det var roligt :) Kul att ha någon aktivitet!
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress