121104 - Helgen
Igår morse höll jag på och smälta! Meja ville sätta sig och läsa för Juno. Sen satt de där en stund och Meja läste sagor och Juno log och babblade =)
 
 
På dagen blev det inte mycket gjort, M jobbade och vi tog det lugnt. Meja åkte på bio med mormor och såg Tingeling. Åkte iväg glad och stolt och kom hem lika glad och stolt!
 
 
När M kom hem körde vi svullarkväll! Hämtmat (blev calzone här), mariabullar & chips. Yummie ;)
 
Idag har det också mest varit lugnt, men för att aktivera Meja lite tog jag med tjejerna + lillasyster till simhallen innan. Juno låg vid sidan på fällen första stunden, och sen fick hon med komma i en stund. Babysimmet börjar ju om mindre än en vecka så hoppas det kommer gå bra! Idag verkade hon nöjd i alla fall... :) M och hans pappa har hållt på med boden-renoveringen och M själv håller fortfarande på där ute. Bara pausat för lite mat. Jag ska nog snart tjocka i mig resten av chipsen & slå in de första julklapparna!
Johanna

Va mysigt!!

josefine

Vi hade Nea på babysim, trodde det skulle va en hit. Och visst hon gillade... att t i t t a på alla andra. Men hon plaskade inget alls, så hon blev så kall. Haha lilla skrutt! Lo skulle nog ha mer av babysim. Men har du koll på om det finns något för barn i Neas ålder?

Josefine

Ja ok. Men ingen, liksom "småbarnssim" eller så? Nej två år är nog inget kul att vara i denna staden. Utbudet är typ minimalt!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Men vilka sötnosar!! :))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress