121129 - Handling, majskrok & julmarknad
I måndags efter vuxen-barn åkte vi och handlade. Skönt att ha det gjort! Passade på att köpa gröt & majskrokar inför framtida smakportioner med. När vi kom hem började Juno bli gnällig, och jag upptäckte att majskrokar har fler användningsområden än bara äta ;) Hon fick nämligen en i handen för att jag skulle hinna plocka upp varorna. För henne som annars ofta tappar saker var majskroken perfekt! Lätt och perfekt storlek att greppa om :) Hon tog den såklart till munnen också, som med allt annat, men fick ju inte i sig något vidare ändå! Perfekt - nya leksaken!
 
 
I tisdags var det dags att baka årets lussekatter. Meja - som vi fick tvinga (bokstavligen) i säng efter förskolan då hon var så trött - väcktes då jag gjort degen, den fått jäsa och blivit uppdelad i portionsbitar. Perfekt, slapp hon stressa om att vi skulle börja baka ut dem någon gång! Vääldigt goda blev de!
 
 
Idag har jag och tjejerna varit på minijulmarknad här i byn tillsammans med en tjej från föräldragruppen / babycafét. Meja fick en korv och så köpte vi fudge. Och ytterligare en födelsedagspresent till M. Tur att hans födelsedag och julen snart är över, jag kommer på alldeles för mycket till honom ;) haha!
Nilla

Julmarknad? Här??

Melinda - Mamma till Maja ♥

Lussebullarna ser grymt goda ut ^^ Har köpt hem saffran och jäst, hade tänkt å baka lussebullar där vid Lucia, så man kan mysa på Luciamorgonen med lussebulle & pepparkaka :)

Lina

Lussebullarna ser farligt goda ut :p Och så söt hon blev på dagiskorten!

De stapelbara klossarna du har på bilden, vart kommer de ifrån? Är ute efter ett par till Jack och tror att ja hittat några, fast de är rätt dyra - så jag letar nu alternativ :p

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress