121015 - Morfar-söndag
Igår morse blev vi upphämtade av pappa med fru för att åka på lite loppis i Ronneby. Fanns inte så mycket att ha direkt, inte så mycket folk som säljer som det är på sommaren. Meja hittade i alla fall en bok om bokstäver och ett par skor hon kan ha i vår! Finväder hade vi också...
 
 
Åkte en sväng till ÖoB efter eftersom det blev så kort runda på loppisen, och hittade lite mer där =) Fick äntligen tag i en hjärtformad springform, ett bra anteckningsblock och så hittade jag och Meja presenter till kalaset näst-nästa helg & pärmar till tjejernas teckningar. Har haft lite huvudbry vad vi ska göra med dem (ja, Mejas då förstås!), så nu har vi fina pärmar att spara - de mest bearbetade - skapelserna i!
 
Efter detta blev det lite lättlunch och senare även middag där. Juno hade en såå bra dag igår - utom såklart precis när vi skulle äta ;) Annars bara sov hon eller sken som en sol hela dagen. Hon är lite rolig den lilla fisen. Vänder ofta över till rygg så fort man lägger ner henne på magen, men sen gillar hon inte att ligga så platt på rygg så då blir hon sur i stället ;) Gullunge!
 
 
Nu ska vi fundera färdigt på om vi ska till vuxen-barn eller inte (eftersom det börjar om 25 minuter och vi måste äta nåt innan börjar det liksom bli dags. Jag kanske ska ha kläder på mig med...), och sen gå dit / inte gå dit. Ha en ljuvlig måndag i regnet!
Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Låter som om ni har full upp! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress