Back to reality
Hemma från semestern drog det igång direkt - förskolelämning med Meja igår morse. På ny avdelning och med över 2½ månaders sommarlov i ryggen trodde jag det skulle vara lite blygt och att jag kanske skulle få stanna en stund. Icke! Hejdå, sa hon och försvann... Jag lyckades i alla fall få med henne och titta runt lite på avdelningen innan jag gick. Jag och Juno passade på att mysa själva, leka lite i hennes rum och så, innan hon somnade. Hon sov ute i vagnen i två timmar. Har typ aldrig hänt innan. Hon brukar oftast bara sova en halvtimme eller så, möjligen en timme. Jag fick i alla fall lite uppackning och så gjort, och matförberedelser.
 
 
 
På eftermiddagen var det dags för terminsstart på Mejas gympa, där hon kommer gå själv denna terminen, utan förälder. Det gick huuur bra som helst, hon brydde sig inte ett dyft om att vi faktiskt satt med denna första gången. Det höll på att bli lite kris innan vi skulle gå dit då hennes gympadräkt inte hade torkat efter tvätt, men vi avhjälpte det med lite entusiasm angående henne springbyxor hon hade på Rödebyloppet ;)
 
 
Idag har det varit full rulle. Lämning igen, sedan tandläkarbesök med Juno som var det mest meningslösa jag varit med om tror jag. Därefter raka vägen och lämna Juno hos mamma för att åka på utbildning i nya journalsystemet som ska införas på sjukhuset. Blir nog bra när man kommer in i det! En hel del var precis likadant, skönt när det byts lite i taget ;)
 
Hem för lite lunch och vänta in vännerna för lite fika och babbel och lek barnen emellan. Blev en kortis idag, men trevligt att ses ändå såklart! De små hade blivit så stora under sommaren!
 
Efter detta middagslagning och middagsintag innan jag åkte på gruppträning i löpning inför Tjejmilen nästa vecka. Nu är det slut för idag! Puh! Det är ansträngande att vara mammaledig... ;)
 
mamma

MammaLEDIG eller hur;)!??

Svar: Jag vet ;)
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress