Sensommar på Gotland, dag 5
Lördagen bestämde vi oss för att bara ta det lugnt, så efter en lite senare morgon (Juno lyckades somna om efter lite välling på morgonen) och ett löppass på stranden för mig och Meja gick vi ner till stranden och låg där några timmar. Jätteskönt, förutom den lilla detaljen att det var sisådär en miljon småflugor som satte sig på oss hela tiden =/ Menmen, några bad blev det, och lite sol med!
 
 
När vi hade ätit lite lunch i stugan - bestående av hamburgerrester och fylld pasta - och lekt lite i lekparken gick vi till poolen i stället för mer bad. Desto skönare utan flugor och all sand, men annars var det betydigt behagligare på stranden. Meja badade i alla fall, och badade, och badade. Cirka två timmar låg hon i som en liten fisk och var lika mycket under vattnet som över. Tror någon längtar efter simskolestarten i helgen! Hon lyckades till och med simma lite, hon tog sig ungefär 2 meter genom lite hundsim! Så duktig! 

 
Middagen blev grillad fläskytterfilé med ris, tzatziki och sallad och sen intog vi lite snacks i form av tortillachips och salsa. Meja hade hur kul som helst i lekparken och vid en annan stuga tillsammans med en tjej från något annat land. De var så söta, gjorde sig förstådda med pekningar, nickningar och huvudskakningar.
 
Josefine

Habba, vad är det jag ser på bilden längst ner till höger?? ;)

OJ! Här har jag att läsa igen. Tar det en annan dag;)

Haha nä jag är nog långt i från själv! Jag tappar ibland tålamodet snabbt och lätt, men oftast går det ganska bra. Däremot är jag väldigt gravidhormonig ganska generellt denna gånger, så jag ville egentligen bara skrika "JAG är en BRA mamma!!!!!!" Hahaha!

Kram!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress