Skitfredag!
Dagen började ganska bra, vi hade en mysig eftermiddag igår jag och barnen, och stämningen följde med in på dagen idag. Juno lämnades på extratid på förskolan och jag och Meja passade på att åka och handla. M var hemma idag då han däckat med feber, så var nog skönt för honom att bli av med oss ett tag ;) har nu allt färdighandlat inför måndag då första julfirandet går av stapeln hemma! 

I alla fall, det jobbiga började när Juno vaknade sen efter middagsvilan. Båda barnen har varit helt omöjliga i princip hela eftermiddagen. Juno har som vanligt varit på precis allt precis hela tiden. Meja har varit helt stissig av någon anledning och rört sig hela tiden och inte alls slappnat av. Vi fick i alla fall en liten "paus" när vi gjorde en omgång Rocky roads och wienernougat, och lagade maten. Efter maten drog det igång igen och Juno vägrade sova, jag som tänkt lägga henne innan jag åkte till jobbet ikväll för M skulle slippa. Hennes sömn måste verkligen bli bättre snart! Det är så fruktansvärt påfrestande! Hon flyger upp hela tiden och ska göra annat, vare sig vi ligger hos henne eller inte. Röra henne får man inte, men rör man henne inte ska hon ju upp. Omöjlig! 

Josefine

När våra barn håller på så (de har en period just nu faktiskt) så brukar vi, om det inte går alldeles överstyr så klart, försöka strunta i dem.
Nea och Lo sover ju i samma rum och just nu är det väldigt skoj och spännande att inte somna med en gång. Vi kanske får springa in några gånger (om vi märker att det blir massa tjabb som de inte reder ut), men i övrigt så låter vi dem faktiskt hållas. (Så nu ska vi se om jag fortsätter hålla detta eller om det spårar ut bara för jag outat det;) )
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress