En snabbrepris
Så här i schlagertider passar det väl bra med en snabbrepris över den senaste veckan!
 
Söndagen var vi på kalas hos kära mormor som fyllde 64 år! Jättegod mat och trevligt sällskap av släkten. M stannade hemma p.g.a. sin envisa förkylning.
 
 
Måndagen var Meja på kyrkans barntimme till att börja med, och vi gick sedan dit och åt vår lunch där innan det var dags för vuxen-barn som Meja gärna ville stanna på.
 
Tisdagen var Meja på förskolan och vi var på föräldragrupp på BVC. Jag satt (säkert) med lite skolarbete, och Juno sov en stund i vagnen när vi kommit hem.
 
 
Onsdagen var Meja en liten stund på förskolan på morgonen innan vi åkte till Julia för att umgåd med henne och lille Hugo tillsammans med även Cissi och barnen. Himla trevlig dag och som vanligt sprang tiden iväg och vi blev kvar i princip hela dagen. Lunch och massamassa fika!
 
 
Torsdagen fick Meja vara hemma då magsjukan återigen härjade på dagis... Jag påbörjade en hemtenta lite och vi tog det väldigt lugnt!
 
Fredagen tog vi det också lugnt. Jag kom fram till att det plötsligt är superlätt att söva Juno på dagen - lägg henne i vagnen och ut med den, så somnar hon. Äntligen lite fria armar!
 
Lördagen var vi på melodifestivalen medan M och hans pappa renoverade i boden här hemma, och på kvällen åkte vi iväg till kompisar på paj och kladdkaka, och massa prat och skratt.
 
Söndagen var Meja på simskola på förmiddagen medan jag och M gick en promenad. Därefter spenderades dagen hos hans föräldrar för middag och så!
 
 
Slut snabbrepris. Då var vi ikapp igen ;)
 
Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Vilken härlig snabbrepris! Fin:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress