Babycafé & barnmat
I morse sov Meja, för första gången på länge, ända till typ halv 9. Vid 8 då jag märkte att hon fortfarande sov hårt ringde jag förskolan och sa att hon fick ta lite sovmorgon (börjar egentligen 8.30). När vi väl skulle gå sen efter lite grötfrukost ringde de till oss. Kräksjukan hade brutit ut igen = ingen förskola för Meja... Jag som redan ställt mig in på babycafét ringde och frågade om Meja kunde få följa med bara denna gången och sitta och rita i andra rummet, och det gick bra :) En hemmadag med båda var inte riktigt i min planering idag, det går ju inte att ställa om bara så! ;) Meja skötte sig så bra så, och vi hade en mysig stund.
 
Väl hemma igen blev det lunch och sedan satte jag igång att göra ny mat till Juno som för övrigt bara sov och sov, 3 timmar blev det. Kan säga att jag var ute ett antal gånger och kollade så hon kunde andas överhuvudtaget i blåsten ;)
 
11 portioner torsk, potatis, ärtor & dill blev det, och när hon ändå sov passade jag på att göra lite tropisk fruktpuré med. Frysen full för ett tag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress