Malmöweekend del 1
Som sagt spenderade vi helgen i Malmö med lite mini-semester. Vi bodde på Scandic Triangeln som är nästan helt nyöppnat, och var jättenöjda med hotellet! Fräscht, modernt och lagom lyxigt. Scandic är ju dessutom alltid bra då man åker med barn, de bor gratis och det finns alltid lite som är anpassat för dem!
 
 
Vi åkte hemifrån i fredags förmiddag då vi ätit frukost, packat det sista och städat av lite. Vi hade hoppats på lite finväder då vi tog matsäck med oss, men icke! Vi stod och skakade när vi stannade vid en rastplats drygt halvvägs dit, så det slutade med att vi åt i bilen ;)
 
 
Väl i Malmö styrde vi direkt mot Busfabriken, då vi lovat Meja ett besök på ett lekland under helgen. Och herregud vad stort det var! Vi som är vana vid vårt lilla lekland här hemma, det gick ju knappt att jämföra! Här tröttnar man lite på klätterställningen efter att man varit uppe i den 2 gånger. Där klättrade vi nog upp 15 gången och var på olika ställen varje gång, med massor av olika kanor m.m. att ta sig ner ifrån. Meja var väldigt orädd och åkte allt, men i den brantaste kanan (som det var precis att jag vågade åka ner för) ville hon sitta i mitt knä. Jag och M turades om att klättra och åka med Mejan, och den andra satt hos Juno som kröp omkring.
 
 
När vi checkat in på hotellet begav vi oss ut för att hitta någonstans att äta och hittade en mexikansk restaurang nästan precis över gatan som vi bestämde oss för att besöka. Jättegott tyckte jag och M! Meja var väl sådär impad av maten, men hon åt upp sitt kött i alla fall, och när efterrättsglassen kom in var hon desto nöjdare ;)
 
 
Efter middagen var vi trötta, och efter att barnen fick ett bad tillsammans hoppade jag också i ett bad i sällskap av en bok. Ljuvligt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress