Malmöweekend del 2
I lördags morse vaknade jag alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Klok som jag var bestämde jag mig därför för att ge mig ut på en powerwalk innan de andra vaknade. När jag kom tillbaka en dryg timme senare sov de fortfarande, så jag kunde gått lite längre. Typiskt!
 
Efter den uppladdningen av dagen var det dags för den efterlängtade frukostbuffén. Gissa vad Meja valde, när hon fick välja vad som helst utom kakorna? Havregrynsgröt... Som vi äter typ 5 morgnar i veckan hemma :P Det blev i alla fall lite fralla också, och en pannkaka till efterrätt!
 
Största delen av dagen spenderades sedan på Emporia, det stora nya köpcentret. Det var stort ja, och vi tyckte det var liite dumt upplagt då det var lite svårt att hålla reda på vart man varit och gått! Hittade i alla fall stövlar till mig & Meja. Thaimat fick vi i oss också jag & M, och Meja Max-mat. Perfekt när det går att välja olika!
 
Väl tillbaka på hotellet gick jag och Mejan och hämtade pizza på ljuvliga Pizza Hut, som vi sedan avnjöt i sängen till en film tillsammans med lite cider/öl/vatten. Mys!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress