Aktivitetsdagar
Söndag till tisdag är Mejans aktivitetsdagar. Och åh, vad hon älskar sina aktiviteter!
 
I söndags var det simskola. Jag var där och jobbade extra då det behövdes någon som ryckte in, och Meja kom dit lagom till sin grupp med M och Juno. Det var faktiskt kul att vara där igen, var 1½ år sedan jag var med sist, men då som ordinarie och då blir man lite mer trött på det, varje söndagmorgon. Men någon gång ibland är det bara roligt!
Resten av söndagen spenderade vi med att rensa och fixa i Mejas rum eftersom hon fick ny säng och så dagen innan. Herregud vad småplock ungen har (hade...)!
 
På måndagen är det kyrkans barntimme som gäller på morgonen. I spöregn fick vi vandra dit. Denna veckan hade de tydligen varit och tittat i "den stora kyrkan" och inspekterat dopfunten och så. Lite pyssel med såklart, ingen barntimme utan pyssel!
Efter lunch var det bara att pallra sig ut i regnet igen för att gå tillbaka mot kyrkan och vuxen-barn. Jag behöver ju med träffa lite folk, och Juno för den delen. Meja har inte direkt något emot det heller ;)
 
 
Igår var det förskola och efter det dags för kanske det allra bästa - gympan! Hon älskade det redan förra året när vi gick tillsammans med henne, och nästan ännu mer nu när hon är lämnad där. Hon bara bubblar efter varje gång och pratar om att hon gjort precis som de sagt att man skulle göra och så.
 
 
Nu är det i alla fall slut på de intensiva dagarna för denna omgången. Jag och Juno har varit och lämnat Meja på förskolan och lekt lite i hennes rum. Jag har lite småplock att fixa med idag, så tiden lär nog gå innan vi ska iväg och hämta igen!
 
Amanda

Åh så mycket kul ni hittat på!:-)
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress