Mindre bra dagar & dålig välling?
Jag har haft barnen hemma onsdag torsdag p.g.a. Junos förmodade magsjuka, då jag ändå haft pluggdagar inplanerat. Men HERREGUD vilket humör de har varit på! Juno förståeligt iofs när man vaknar och kräks på nätterna, och egentligen är väl Mejas humör med förståeligt när vi inte gjort något speciellt på dagarna. Men kul är det ju inte ändå. På torsdagen var det värst, Juno hade ett totalt hysteriskt utbrott på 1 1/2 timme, bara skrek och skrek, ville inte vara uppe och satte jag ner henne la hon sig på golvet och skrek, tog jag upp henne igen ville hon ner igen o.s.v. Hade huvudvärk och var supertrött på eftermiddagen sen, så var skönt att de somnade lätt till slut :-) 

På kvällen hade vi bestämt oss för att inte ge Juno vällingen då det framför allt är den hon kräkts upp på nätterna. Mamma kom även med förslaget att det kanske är den hon blivit dålig av, då vi öppnat en ny påse nyligen och hon bara kräkts på nätterna och det dessutom luktat jäst. I alla fall så blev det inget kräk den natten, och hittills inget inatt heller, vad jag vet. Hoppas hoppas hon slipper nu! 

I alla fall skickade jag Meja till förskolan idag, hon behövde leka av sig och jag behövde få plugga lite. Gick och la mig med Juno mitt på dagen. Tänkte att hon kanske skulle sova så kort tid att jag inte fick sova ordentligt inför nattens jobb, men oj vad fel jag hade! Jag gick upp efter 1 1/2. Hon sov vidare, och sov i ÖVER 3 TIMMAR. Sen fick jag väcka henne då vi var tvungna att hämta hem Meja igen. Knappt aldrig sovit så länge... 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress