Kalashelg inledd
Vi har en riktig kalashelg i helgen! Vi började med att Meja skulle gå på barnkalas hos en förskolekompis i förmiddags. M jobbade så det fick bli promenad dit, och med denna förkylningen i kroppen i kombination med astman var det sådär skoj. Det gick dock bra ändå, Meja tog sparkcykeln dit och Juno åkte vagnen. 


Hade sån tur att lillasyster kunde hämta upp henne sen så jag slapp ut igen, och sedan passade hon barnen en stund så jag kunde vila en stund inför nattens jobb. Så värst vidare mycket sömn blev det väl inte, en kvart eller så, men skönt att få ligga och vila i lugn och ro i alla fall. 

Vidare åkte vi sedan till kusinerna som firade födelsedagar - 10 och 21 :-) tacomiddag och tårta, och så raka vägen till jobbet. Jour-sköterska inatt, har varit en del att göra minsann. Huvudet håller på att sprängas men har laddat upp med nu Alvedon nu så det släpper nog snart. Bästa mamma har lånat ut sin bil så jag kommer hem smidigt sen, och så är barnen där också så jag kan sova när M jobbar. Vad skulle vi göra utan våra familjer egentligen?! Ni är guld värda! <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress