Stockholmsvisit
De kunde ju valt en roligare vecka på Karolinska att lägga vår föreläsningsvecka. Menmen, nu är vi här sedan i måndags. Jag och kollegan körde upp precis som förra gången, och det gick smidigt. Dock köer in i Stockholm, vilket inte är riiiktigt min grej. Blir galen! Så imorgon åker vi hem lite tidigare från skolan för att missa rusningstrafiken efter 16. Vi får missa sista föreläsningen helt enkelt. 
 

I alla fall, det har varit ganska trevligt än så länge. I måndags när vi kommit upp mötte jag tjejen jag skulle bo med, vi checkade in på hotellet och sådär och var och åt en jättegod thaimiddag på Orkidé på Medborgarplatsen. Är det förresten någon som vet om det går att äta Orkidén som ligger på tallriken? ;-) 
 
 
Igår underhölls vi med föreläsningar hela dagen. En bra om Läkemedel till barn på morgonen och så Barn och sorg på eftermiddagen, som var - dels lite jobbig, men också - väldigt bra. Efter skolan gjorde vi ett halvhjärtat försök att gå lite på stan, men nja. Pizza Hut fick vårt besök i stället innan vi la oss i sängarna tidigt. 
 
På väg till skolan nu igen, får se vad vi ska roa oss med idag :-) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress