Ullareds-tripp
Igår vid lunch åkte jag, mamma och lillasyster hemifrån för ett dygn i Ullared! Jag blev lite sugen på att åka dit för ett tag sedan, och fick med mig dem :-) 

Bilresan gick bra, lite önskemusik via Spotify och sådär, så gick det ganska snabbt. Väl uppe hade folkmassorna som tydligen befunnit sig där under förmiddagen försvunnit och det var ganska lugnt. Var uppe vid 16-tiden och gick sedan fram till 20 när de stängde, hann beta av barnkläder, leksaker, kläder och sådär. 


Jag och lillasyster avslutade kvällen med lite kebabtallrik och så blev det övertröttskratt i sängen innan vi somnade. 

In igen på morgonen idag - utan kö - och åt lite frukost och klarade av klassikerna bakplåtspapper, folie, fryspåsar och sånt där, innan vi begav oss mot hemavdelningarna där förmiddagen gick åt idag. Effektiva var vi och var klara och hade betalat vid 11-tiden. Skönt! En liten sväng utanför blev det med i skoaffärerna och så, innan vi körde hemåt igen. Försökte sova lite, men det gick sådär med det, så fick bli musiklyssning igen. 


Vi har haft så trevligt så, det var kul med en tjejhelg! Ny tradition?! :-) lite uppackning hemma och så bar det iväg till jobbet. 
Bloggande 4barnsmamma

Wiii! Älskar!!!
:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress