Buzzador: Friday Night Chicken
Vi har fått möjligheten via buzzador att testa nyheten Friday Night Chicken från Familjen Dafgård. Här kommer vår rapportering!
 
Till att börja med hade vi lite svårt att hitta den, då det var nyhet. Ja hade fått veta i förväg att den inte skulle finnas på ICA, där vi normalt sett handlar det allra mesta. När vi kollade i vår lokala Coop-butik fanns den inte där, och till sist hittade vi den i vår närmsta större Coop. De trodde dock inte själva att den fanns, men jag letade fram den till sist ;)
 
I alla fall var det ikväll dags att provsmaka, och betyet från oss blir sådär. Till att börja med är jag inte så förtjust i när det trycks i socker i mat till höger och vänster när det inte behövs. Vi valde smaken Sweet BBQ, och själva smaken var det inget fel på, den var god och smakade som beskrivningen. Tillagningen var enkel, in i ugnen och färdigt efter 10-15 minuter sådär. Det hade dock varit gott om den blev lite sprödare på ytan tycker jag!
 
Barnen tyckte den var okej. Meja gillade inte vid första tuggan, men tog sedan en bit till och tyckte det smakade okej. Inte jättegott dock. Juno åt, men hon äter ju det allra mesta så ;) Sambon och jag tyckte väl ungefär likadant - vi kan göra kyckling med bara lite mer insats med egen kryddning/marinad, som både blir nyttigare och godare (och billigare, då priset är rätt mycket högre än för annan kycklingfilé/lårfilé eller så). Men visst, vill man köra en snabbmiddag funkar den absolut!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress