Feberunge
Igårkväll, efter att Meja hade varit iväg på bio med förskolan på förmiddagen, tyckte jag att hon var ovanligt kramig (vilket såklart var trevligt), och märkte att hon dessutom kändes varm. Jomen, 39 grader stod tempen på! Inga egentligen andra symtom, förutom att hon var lite febertrött sådär. 

Så söt var hon! När jag sa att hon hade feber började hon gråta massor. Jag undrade vad det var, för så farligt är det ju inte med feber. Jo, "jag ville ju äta hamburgare och pommes imorgon!". Vi hade pratat om tidigare att det skulle vara önskemat på förskolan idag och att det var bestämt hamburgare och pommes. Stackarn! 

Så, idag blev det en sväng om McDonalds efter att vi varit iväg en kort sväng eftersom jag var tvungen att hämta en grej på jobbet. Hamburgare skulle hon ju ha! Vi hade turen att det stod elefanter i närheten med, som var med en cirkus, så hon fick se på dem en stund med. Coola djur! 


Så mycket mat blev det inte i magen, men men. Nöjd var hon i alla fall! Lite vila ute och lite vila i soffan, och plugg för mig, sen var det dags att hämta hem den mindre ungen igen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress