Lilla julafton 2015
I onsdags kom pappa & E hit när även M kom hem från jobbet framåt kvällen. Vi firar alltid jul med dem lilla julafton för att slippa "krock" med alla andra! Vi inledde med lite pepparkakor och glögg när de kom. Barnen hade invigning av sina nya julklänningar jag köpte i Ullared och villa ha varsin "80-talstofs" som de sett på julkalendern dagen innan.
 
 
Jag & M skippade julbordet och hittade på lite annat i stället. Vi gjorde likadant även förra gången vi firade hos oss, för två år sedan. I år körde vi på lite julförrätt med julskinkesmörgås och tunnbrödsknäcke med rödbetssallad och köttbullar.
 
 
Till varmrätt åt vi rårakor med kallrökt & gravad lax, creme fraiche, rödlök, rom & räkor. Det blev riktigt gott och inte lika "tungt" som julmat.
 
 
Efter maten kom minsann tomten och knackade på! Tyvärr medan pappa var hemma en sväng och lämnade julklappar...
 
 
Vi fick massa fina saker, barnen fick Lego / Duplo, varsin pyjamas, en box med Disney-klassiker och lite annat småplock. Jag fick en snygg träningsjacka, en bok om stress och lugn, en snygg kjol och så fick jag och M biljetter till teater i Kalmar i sommar. Och lite annat. Tack snälla för allt!
 
Efter tomtebesöket var det dags för efterrätt, som bestod av en pepparkakscheesecake med apelsinsmak. Hur god som helst!
 
Lite lussebullar och rocky road med förstås!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress