Mejas barnkalas
I år hade vi bestämt att Meja och bästisen Meja fick fira sina födelsedagar ihop. Vår Meja fyller iofs inte år förrän i juli, men på sommaren är det ofta så många som är iväg och så ändå, så det fick bli nu i helgen.
 
De bestämde sig efter lite diskussioner att det var maskerad de skulle ha. Meja bestämde tidigt att hon skulle vara Anna (från Frost) och så hade de bestämt på förskolan att andra Meja skulle vara Elsa. Hur bra som helst ju! ;-) Juno bestämde att hon ville vara Olof. Börjar ni ana ett tema? ;-) Vi föräldrar bröt dock temat och kom som leopard, pirat, häxa och militär. Gästerna var allt från ytterligare Els-or till ninja.
 
 
Tjejerna började med att öppna presenter. Nästan alla kompisarna från deras avdelning på förskolan kom, så det blev en del. Himla bra och fina grejer fick de måste jag säga!
 
Därefter var det matdags. Vi körde på enklast möjliga då de ville ha hamburgare till mat - avhämtning från McDonalds. Det och lite lättsaltade chips och barnen var nöjda!
 
 
Hela havet stormar, disco och lite "stopp-dans" på deras eget bevåg följde, innan det var fika på superfin och god tårta som andra Mejas mamma hade gjort - med Frosttema såklart - och syltkakor som jag och barnen hade bakat.
 
 
Vi avslutade med lite fiskdamm innan barnen gick hem, och oj så fort 2 timmar gick med 14 5-6-åringar och två små 2½-åringar. Kunde faktiskt haft 3 timmar utan problem, tiden bara rusade iväg. Men det blev ett väldigt lyckat kalas och jag tror att alla barnen var nöjda. Meja var det i alla fall =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress