Göteborgsvarvet-helgen
Vi hade en väldigt trevlig helg i Göteborg, mamma och jag! Kul att umgås lite bara vi. Vi körde upp i fredags, i sällskap av mammas kusin och kusins fru. Väl på hotellet blev det en kvällsmacka och raka vägen i säng. Vi bodde på samma hotell som förra året - Best Western Tidbloms.
 
Väl på morgonen blev det en god uppladdningsfrukost (som ni kunde se i lördags-inlägget) och lite lugn och ro på hotellrummet innan det var dags för att röra sig mot spårvagnen och utåt alla tusentals människor vid starten till Göteborgsvarvet för att hämta ut nummerlappar och förbereda oss med lite lättlunch och genom att kolla in målgången på elitlöparna. Nästan samma fart som vi ju, haha!
 
 
Själva loppet gick av stapeln, och jag var som sagt väldigt nöjd med resultatet efter hur jag trodde att det skulle gå. Mer om själva loppet kommer jag skriva om i ett eget inlägg! Efteråt var vi förstås lite trötta i kroppen, men jag och mamma skulle förstås ändå försöka ta våra traditionsenliga hoppbilder efter loppet. Haha, jisses. Jag bjuder på denna!
 
 
Väl på hotellet igen var det dags för middag i hotellrestaurangen. Jag var inte det minsta sugen på någonting, men fick tvinga i mig lite mat och god var den i alla fall. Vitlöksbröd och en pasta med oxfilé och svamp som var väldigt god och med väldigt fint kött.
 
 
Morgonen efter fick jag till en trevlig avslutning på helgen med frukost med en gammal bästa-vän, sjukt kul att ses för första gången på ett par år!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress