Mejas födelsedag
Nu har min stora tjej varit 7 år i över en vecka! Helt otroligt, 7 år. Det har man ju själv rätt tydliga minnen från när man var. Vilka kompisar man hade, vad som hände i skolan o.s.v. Lite läskigt är det att det som händer nu kommer hon verkligen komma ihåg! Tycker dock det är väldigt kul också när barnen blir äldre då man kan prata på ett helt annat sätt och de får mer och mer personlighet.
 
Vi inledde dagen med lite sjungande när hon låg kvar i sängen, och frukost med mackor och pannkakor. Pannkakor äter vi varje år på hennes födelsedag så det var liksom ett måste! Innan vi åt ville hon såklart öppna sina presenter också. Det var lite grejer hon pekat ut i H&M-katalogen i våras, badkläder och ett presentkort på en konsert i höst (Rock of 80's). Hon blev jätteglad för allting! Hon och Juno tillsammans fick även en picknickfilt från H&M som de kollat ut i katalogen. Och Juno fick en av sina födelsedagspresenter redan nu, ett spel.
 

 
När frukosten var avklarad packade vi ihop grejer och åkte mot Stengölens badplats, där det badades en massa i det fina vädret. Även M:s bror med familj, syster och pappa kom dit och umgicks med oss, och så grillade vi korv till lunch. Himla mysigt!
 
 
Efter grillningen fick vi börja packa ihop oss då jag tyvärr skulle åka mot jobbet. Jag hade åtminstone fått tillåtelse av världens bästa arbetskamrater att komma lite senare, så det var skönt att kunna umgås lite extra med Mejan på hennes dag. Hon själv fortsatte dagen på stranden på Dragsö och sen hemma där hon fick lite besök även av sin mormor och farmor. Helnöjd med dagen!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress