Nyårsafton 2015/2016
Så var det ju ett nytt år igen. Jag jobbade nyårsnatten, men redan klockan 15 (efter ett fantasiskt bra nyårspass på CWC!) begav vi oss mot kompisarna för lite firande! Vi stod för förrätten, så på morgonen bakade jag vitlöksbaguetter, som vi gratinerade med mozzarellaost och åt tillsammans med champinjonsoppa.
 
 
Barnen tog såklart på sig sina glittrigaste klänningar dagen till ära, och Meja fick lov att ha lite smink som hon tjatat om hela veckan. Så nöjd så!
 
 
Varmrätten stod värdparet för, och det blev lindad fläskfilé med klyftpotatis, rödvinssås, tzatziki & sallad. Till efterrätt serverades gino i ananasformar, med Pigallglass. Mums allting, verkligen supergott!
 
 
Det spelade även spel - Ryktet går - som var galet roligt! Måste inhandlas framöver! Innan vi åkte hem släppte vi iväg två lyktor också, det gillade barnen. Meja hade minsann stannat uppe hemma också för att kolla in fyrverkerierna sedan.
 
 
Kvällen avslutades sedan som sagt på jobbet. Vi hade beställt havsplanka från Maxi, som var supergod. Mycket mat blir det, haha! Vi lyckades med att inte ha någonting att göra på 12-slaget, så vi skålade i alkoholfri skumpa (och blev halvt ihjälskrämda av korken som flög ur flaskan innan vi hade öppnat den) och kollade raketerna över stan - bra med fin utsikt från jobbet!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress