Bornholm, dag 1-2 (Dueodde m.m.)
Förra måndagen, när vi ungefär hunnit hem och packat upp från midsommarhelgens camping och packa om bilen igen (med liiite mindre packning) begav vi oss iväg mot Ystad för att ta färjan till Bornholm. Det var första gången vi var där och vi fick det i present förra sommaren av pappa & E. Kul med såna presenter tycker jag!
 
Väl framme på Bornholm hämtade vi ut nyckel och begav oss till vår stuga vi skulle spendera de kommande dagarna/nätterna i. Supermysig!
 
 
När vi kommit i ordning tog vi en kvällspromenad längs med havet och utforskade omgivningarna lite, och det verkade ju lovande...
 
 
Nästa dag vaknade vi till solsken och tyckte då att vi måste passa på att ta oss iväg till den utlovat fina, vita stranden på södra delen av ön - Dueodde. Den höll vad den lovade och var fantastiskt fin, men tyvärr hade vi lite otur med väldigt mycket blåst (alla dagarna faktiskt) och  fick hålla oss bakom en sanddyn. Meja & Juno sprang och badade fötterna lite, men vi kunde inte bada mer än så.
 
 
Lunchen intogs på en Diner vid nedgången till stranden, som vi också blivit rekommenderade. Mycket gott! Det blev burgare och sirloin steak som var så bra tillagat! Barnen åt burgare de också, och åt faktiskt bra.
 
Efterföljande glass i glasskiosken bredvid med förstås!
 
På kvällen letade vi upp stranden där vi bodde, fin den också faktiskt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress