75-årsfest med filmtema
Jag fyller ju väldigt vuxen om några dagar, och min lillebror fyllde lite mindre vuxen (20) i juni, och min kusin fyllde mellan-vuxen (25) i dagarna. När det lämpade sig så bra tänkte vi passa på att fira detta tillsammans med en stor fest, vilket vi planerat för sedan förra sommaren.
 
7/7 gick festen av stapeln, efter en skakig vecka innan då lokalen vi hade bokat plötsligt var bokad till någon helt annan än oss... Tack  och lov lyckades vi få tag i en annan lokal med kort varsel, som också funkade bra. Det blev Lösens hembygdsgård, och på fredagen var vi där och piffade, dukade och sådär.
 
 
Efter massa stress - som vanligt - på lördagen så började gästerna trilla in. Vi var i alla fall nästan klara med att göra oss och lokalen i ordning, och resten fick helt enkelt vara som det var. Eftersom Sverige var i kvartsfinal i fotbolls-VM så inleddes det hela med fotboll och mingel utanför.
 
Hoppborg måste man ju ha!
 
Vi var ca hälften - hälften med utklädda och icke-utklädda / röda-mattan-klädda, och det var så kul att se alla! Själv var jag Cruella de Vil, Meja Hermione, Juno Dobby och lille Chester var Nalle Puh :-) Det var mestadels släkten som var där, och ett par enstaka kompisar.
 
Min fina mamma var Pippi Långstrump!
Maten blev barbeque-buffé med korv och hamburgare, och den snygga tårtan gjorde min lillasyster.
 
Kvällens underhållningsledare var min mamma och moster, och vi fick utföra diverse tävlingar som folk skulle gissa utgången av, och sen hade även lillasyster gjort ett musikquiz med film- och serietema.
 
Det blev en kul kväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress