En helg i Norrland - dag 3-4
Efter en långfrukost fick jag tvinga barnen att gå ut och njuta av snön lite, de ville minsann vara inne och spela biljard och leka. Jag är inte så elak så jag hade tvingat ut dem om jag visste att de skulle lida av det, men efter 10 minuter ute fick de nog ändå erkänna att mamman hade rätt ;-) 

De drog upp mig och mamma i skogen i den över 1 meter djupa snön, jisses vilken syn. Vi kom knappt någonstans då man bara sjönk ner hela tiden. Men kul hade vi! Jag fick till sist ge upp och klättra ner igen, men de tog sig iväg en ganska bra bit upp. Tur de inte är så tunga så att de inte sjunker ner lika långt som en annan, annars hade nog Juno varit under snön.  
 
 
Mannen i huset skottade upp en gång till en liten grillplats där det blev Bullens till lunch innan vi gick in och värmde oss med nyponsoppa, mandelbiskvier och glass. 
 
 
Till middag lite senare efter lite packning och så fick vi otroligt god Chicken Satay som jag ska sno åt mig receptet på, och sedan fick barnen baka cakepops. Mycket goda blev de! Vi avnjöt dem till handbollsfinal som inte gick så bra, men trevligt ändå. 
 
Dixi Wonderland

Ser så himla härligt ut :D

Svar: Det var det verkligen!
Sussi

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress