Aladdin-musikal
I julklapp fick vi biljetter till Aladdin som skulle komma till stan i januari. I fredags vad det dags och när M kommit från jobbet inledde vi kvällen på Sumo Sushi efter barnens önskemål. Jag som inte gillar sushi fick nöja mig med friterade räkor - inte fy skam det heller! Barnen åt sina barnportioner upp fort som bara den, och ville ha mer. Det hann vi dock inte med då det var dags att åka mot arenan. 

(null)

På Arenan började underhållningen direkt innanför. Dansarna / statisterna i föreställningen stod och sålde godis, popcorn m.m. och dansade omkring i både foajén och inne bland publiken. Skönt att barnen fick lite underhållning medan vi väntade, även om vi kom dit relativt sent för att slippa en massa väntan. 

Vi hade biljetter bokade allra längst fram och såg alltså väldigt bra. Nackdelen med att sitta så långt fram är att man inte får någon direkt överblick av scenen, men samtidigt är det så kul att kunna se ansiktsuttryck och så så bra! 

(null)

Vad tyckte vi om showen då?! Jo, den var faktiskt väldigt bra. Både för barnen och för de vuxna, då de lagt in en hel del skämt och så som de vuxna uppskattade. Claes Malmberg som anden gjorde halva showen, men alla var väldigt kompetenta och det var en bra föreställning! Inget att klaga på alls. Tiden gick fort också, och det var totalt drygt två timmar med en halvtimmes paus i mitten. Lagom! 

Nästa säsong kommer Djungelboken, så vi får väl se om det blir den då! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress