Mitt 2017 - Januari till Juni
Även om det inte blev så mycket bloggande i slutet av året kan jag ju försöka få ihop en liten sammanfattning. Något har jag väl skrivit om ;-) 
 
Januari
 
Jag satt nog mest och drömde mig tillbaka till Thailand i börjam av månaden vad det verkar som i bloggen! Jag och lillasyster hade med oss mamma på en helg till Göteborg som hon fått i 50-årspresent, och överraskade där med att hennes bästa kompis från skoltiden dök upp också. Jag var ytterligare en helg i Göteborg, med familjen då vi gick på Disney on Ice. 
 
 
Februari
 
Vi hade ledig helg med bland annat bio och restaurang med barnen. Barnen var olycksfåglar och slog upp jack i bakhuvudet (Meja) och vid ögat (Juno) när de lekte hemma. Lillasyster fyllde 16 år och vi firade lite alla hjärtans dag hemma med god middag. Barnen och jag hade ett nästan-ledigt sportlov och hittade på lite aktiviteter som ridning, pyssel på Simsalabim och utflykt till Marinmuseum. 
 
 
Mars
 
Jag jobbade massor (och skötte jobbets Instagram-vecka på Landstingets Instagram) och vi var på 1-årskalas för min minsta kusin. Dessutom bokade jag höstens resa till Egypten! I slutet av månaden var jag med mamma och syskonen på spa i Kosta, och fick det värsta beskedet vår familj har fått någon gång, och den närmsta tiden blev väldigt sorglig och konstig och mitt i detta var jag och lillebror på Johan Glans-underhållning i Kristianstad. 
 
 
April
 
Vi grillade för första gången för året, och vårvärmen både kom och försvann. Meja var på maskeraddisco hos en klasskompis och vi firade styvmamma som fyllt år. Vi var på en tuff begravning. Jag byggde en skohylla till vinden och det var påsklov med Melodifestial för Meja och påskfest på förskolan för Juno. Vi firade påskdagen hos pappa och E med påskbord och citronkladdkaka. Meja var på skoldisco och så firade vi Valborg med grillning och valborgsmässoeld.
 
 
 
Maj
 
Det kom lite sol, vilket muntrade upp mig efter en lite deppig vår, och jag och barnen stod på loppis hemma i byn. Barnen kapade av sig håret och både jag och Meja sprang Blodomloppet och var nöjda. Jag och M var en barnfri tur till Polen och barnen hade avslutning med kyrkans barnkör och barntimmar. Första trippen till stranden och övriga familjens första dopp hann vi också med, och årets upplaga av Cirkus Bambino. 
 
 
Juni
 
Jag och M hängde på uteservering alldeles själva, och Meja var på filmkalas medan Juno var iväg på kalas i Skåne. Vi hade afterwork med jobbet och vi var på fritidsfestival i utebadet. Barnen sprang Rödebyloppet och så var jag på möhippa för morbrors numera fru. Meja hade sommarfest med klassen och alla familjerna i lekparken, och min stora lillebror tog både sin student och fyllde 19 år. Det var ju förstås även skolavslutning för Meja (i regn) och barnen började sin lilla sommarlovsridning de var på några gånger. Vi inledde semestern och gjorde det direkt med camping över midsommarhelgen på Dalskär. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress