Blekinge Exotiska Värld
När vi var lediga en dag och även Meja var ledig p.g.a. klämdag, passade vi på att ta en utflykt med lillasyster. Vi åkte till Karlshamn för besök på Blekinge Exotiska Värld, där ingen av oss varit förut. Vi blev positivt överraskade måste jag säga! Lagom inträde (75 / 85:-) och sen lite lagom mycket där inne. Barnen tyckte det var superspännande och verkade vara i perfekta åldrar (fyller 6 & 9), tror även lite yngre barn kan uppskatta det, och även jag och lillasyster tyckte det var bra. Det var en del som var avstängd just nu p.g.a. ombyggnad, så det hade säkert varit ännu bättre om även det hade varit öppet. Det var inte jättestort, men lagom för en timmes underhållning sådär.
 
Vi fick se båda spindlar, ödlor, surikater, sköldpaddor, papegojor, apor (även några som "sprang fritt" i det ena rummet) och och ormar, och vi hade sån tur på slutet att vi fick se när de matade både aporna och surikaterna. Tack och lov slapp vi se matningen av stora pytonormen som tydligen åt ankor och tuppar mestadels, fy! Det kändes som att djuren hade det bra och de hade bra personal som verkligen verkade gilla det de gjorde.
 
Men som sagt, alldeles lagom utflykt om man vill hitta på något litet en dag i sommar eller så. Vi kommer nog åka dit igen vi också! Nästa gång får dock kameran följa med, var inget bra ljus för mobilbilder där inne, så ni får stå ut med dessa halvrisiga.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress